Aktywne Wpisy
Mirellllssse +8
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
robert5502 +333
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Jak założyć konto Argentyńskie?
1. Ściągamy VPN, następnie łączymy się z Argentyną. (używałem Nord VPN oraz Hola VPN (dostępny przez przeglądarkę))
2. Zakładamy nowe konto, cały czas będąc połączonym z Argentyną. (jeżeli wyskoczy błąd captcha, rozłącz na chwilę VPN, rozwiąż rebus i połącz się ponownie)
3. Możesz się zalogować, nie musisz być połączonym z VPNem, by korzystać z Argentyńskiego rynku czy grać w gry.
Jak doładować Argentyńskie konto?
Tylko i wyłącznie giftcardami. Dawno temu używałem tych dostępnych na mpay, jednak teraz wysyłam je poprzez polskiego Steama. Giftcardy w ARS możesz zakupić na g2a lub eneba, wpisując w wyszukiwarkę: Steam ARS.
Jeżeli wybierasz opcję wysyłania giftcardów z Polskiego konta Steam, musisz pamiętać, że obydwa konta musisz mieć w znajomych 3 dni. Rzecz najważniejsza - jeżeli wcześniej nigdy nie doładowywałeś Argentyńskiego konta za pośrednictwem kart ARS, to kup kartę 100ARS, doładuj, następnie bez problemu możesz doładowywać Argentynę z Polski. W przeciwnym razie jest ryzyko, że rynek zmieni Ci się na Polski. Tak - PLN przewalutują się na ARS.
Czy można przejść na Argentynę mając konto założone z Polski czy innego kraju?
Tak, można tak zrobić i sam tak robiłem. Istnieją Discordy, dzięki którym za opłatą zmienią Ci region. Istnieją ryzyko, że polecą bany za użycie tej samej karty na kilku kontach, dlatego przed skorzystaniem z takiej usługi wypytaj oferującego o takie rzeczy.
Istnieje jeszcze sposób, w którym łączysz się z Argentyną przez VPN, zmieniasz hasło i e-mail na Steamie, następnie piszesz do Supportu, aby odzyskali Twoje konto. Musisz pamiętać - aby odzyskać konto, musisz mieć jakiekolwiek dowody, że konto należy do Ciebie. Dowody w postaci - ostanich cyfr karty czy kodu doładowywującego, pierwszego adresu e-mail. Gdy Steam zresetuje Ci konto, ponownie łączysz sie z Argentyną i rynek się zmienia - nie testowałem tego.
Poradnik pisałem "na kolanie" Za błędy przepraszam, mam nadzieje, że pomoże to większości osób. Bez problemu możecie go podawać dalej. W przypadku pytań - można pod postem albo na moim PW. #steampesos #steam
@mak0n: dokładnie, nie za tydzien, nie dwa, ale bedzie ban wave za kilka miesiecy, takze aby miec pewnosc to polecam po prostu nowe konto
@mak0n: masz jakiś link do takiego discorda?
Wystarczy "stracić" dostęp do maila a gdy valve już ci poda zmienione hasło, zalogować się z vpnem w argentynie i voila