Uczyniłam hotel, a raczej kurort w #sims3 ( ͡°͜ʖ͡°) co prawda zrobiłam to w piątek, gdy miałam wolne, ale dopiero teraz mam czas na #chwalesie xD Jest basen, siłownia, jest most, dobre żarcie, all inclusive, dżakuzi, no ogród oczywiście i leżaczki, jest niby "brodzik" dla dzieci, ale że nie da się ustawić głębokości wody, to jest taki, że każde dziecko w simsach się tam utopi, jak się zabierze drabinkę xd za to miałam ściankę z rybkami do brodzika. I coś dla romantyków - na terenie hotelu można nawet wziąć ślub, niezależnie od płci (╭☞σ͜ʖσ)╭☞ Pokoje są podobne, więc wrzucam tylko jeden pokój z łazieneczką i balkonem. #simsy #thesims #gry
Jest basen, siłownia, jest most, dobre żarcie, all inclusive, dżakuzi, no ogród oczywiście i leżaczki, jest niby "brodzik" dla dzieci, ale że nie da się ustawić głębokości wody, to jest taki, że każde dziecko w simsach się tam utopi, jak się zabierze drabinkę xd za to miałam ściankę z rybkami do brodzika. I coś dla romantyków - na terenie hotelu można nawet wziąć ślub, niezależnie od płci (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ Pokoje są podobne, więc wrzucam tylko jeden pokój z łazieneczką i balkonem.
#simsy #thesims #gry
Komentarz usunięty przez autora