Wpis z mikrobloga

Czy ktoś policzył ile razy zostało w ostatnim czasie użyte okno overtona? Poza tym wydaje mi sie że nasz Atorek wreszcie zaczyna rozumieć pojęcia hipoteza, teoria, teoria naukowa chociaż nie jestem do końca pewny. Czy wy też wiedzieliście że Rybnik znajduję się w okolicy poznania?
#ator
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wisy: przecież Ator myśli, że coś wie, bo kiedyś coś usłyszał przypadkiem i już uważa, że ma rozległą wiedzę na ten temat. Może spokojnie powiedzieć, że Rybnik jest nad morzem i jego elitarna widownia, będzie klaskała uszami z zachwytu, a jak ktoś spróbuje wyprowadzić grubego z błędu, to zostanie zhejtoeany przez tych troglodytów i ostatecznie zbanowany przez samego guru tej sekty. Tak samo było jak mu wypomnieli, że powinien sprostować
  • Odpowiedz
@Wisy: Nauczył się nowego określenia to cały czas je używa. Przy czym sam stosuje okno overtona tymi swoimi porównaniami aktualnej sytuacji niezaszczepionych do holocaustu.
  • Odpowiedz
@Madoxxx: W-----a mnie to jego p---------e i manipulacja(sprytna)czyli napuszczanie szurów na zaszczepionych.Niby nic nie mówi,ale robi to.Ja się zaszczepiłem i chooi komu do tego.Jeśli nie chcesz to Twoj wybor,ale nieeeee.Szury zmieszają Cie z gównem,bo jak to chipa sobie wszczepisz,eksperyment naukowy.Kurva nagle każdy ekspertem z genetyki jest,a taki jeden z drugim pewnie ledwo gimnazjum skończyli i p------ą.Te porównania do holocaustu to jest już za dużo.Te zyeby genetyczne naprawde obrażają nie mnie
  • Odpowiedz