@Adam26cm: on bez podan prosto pod noge nic nie potrafi. Potwierdza sie juz tysieczny raz, a i tak ludzie beda peirdolic ze lepszy niz Messi i Ronaldo XD
@wutan: Messi może i nie, ale Ronaldo to turbo lider, on pokazuje, że jak będzie trzeba to i sam wygra. Mówie, tylko o postawie/mentalności, niestety u Lewego tego nie widać.
@takjaknachrzcie: Ty #!$%@? trollujesz czy o co chodzi, przecież w tym meczu Lewandowski dostał ze 3 podania, z czego jedno byl nietrafionym strzałem linettego xDDD
@Aerwin: pewnie dlatego że potężny prezes Boniek poeksperymentował z selekcjonerem który ma ogień w oczach, zamiast zatrudnić sousę 2 lata temu żeby ten miał czas poukładać tak zespół żeby miał kto #!$%@? temu Lewandowskiemu podać w inny sposób niż lagą przez całe boisko
@Qrka: jaka laga przez całe boisko? O czym Ty piszesz?? ? Ty oglądałeś ten mecz czy przeglądałeś Mirko?
Przeciez większość akcji było rozgrywanych od wahadłowych, ile w meczu było podań do lewego przez całe boisko? No #!$%@?. Na tacy mają mu przynieść pilke żeby raczył kopnąć? #!$%@? chlop miał dwa udane przyjęcia? Raz w tygodniu tu jest postowany filmik jak lewy wykopuje piłkę i później ja przyjmuje, co później nie
#mecz
źródło: comment_16236891829yXxIJwp1EfE1e8KscbVD8.jpg
Pobierz#!$%@?
Przeciez większość akcji było rozgrywanych od wahadłowych, ile w meczu było podań do lewego przez całe boisko? No #!$%@?. Na tacy mają mu przynieść pilke żeby raczył kopnąć? #!$%@? chlop miał dwa udane przyjęcia? Raz w tygodniu tu jest postowany filmik jak lewy wykopuje piłkę i później ja przyjmuje, co później nie
Tu jest prosta odpowiedź. W bayernie obrońcy muszą kryć każdego piłkarza, w Polsce wystarczy Lewy bo reszta jest #!$%@?