Aktywne Wpisy
phaxi +394
HuopWsiowy +90
Zachlałem. Trzeźwy byłem przez 53 dni.
Tag do obserwowania/czarnolisto - #huopwsiowy (teraz to raczej do czarnolisto)
Było dobrze do momentu aż nie wypiłem, 2 dni ciągu alkoholowego i mamy dzisiaj. Dzisiaj już nie piłem, w zasadzie to bym się utopił w rzygach jakbym miał przełknąć coś innego niż woda. Od samego rana dopiero teraz udało mi się zjeść mały posiłek - kromka chleba z serem, dwa jajka na miękko i dwa pomidory.
Tag do obserwowania/czarnolisto - #huopwsiowy (teraz to raczej do czarnolisto)
Było dobrze do momentu aż nie wypiłem, 2 dni ciągu alkoholowego i mamy dzisiaj. Dzisiaj już nie piłem, w zasadzie to bym się utopił w rzygach jakbym miał przełknąć coś innego niż woda. Od samego rana dopiero teraz udało mi się zjeść mały posiłek - kromka chleba z serem, dwa jajka na miękko i dwa pomidory.
1. Na ile oceniacie szanse, że w nowej edycji programu Mój Prąd, będzie można kwalifikować koszty sprzed uruchomienia programu. Planuję zaryzykować brak dopłaty i zabierać się wcześniej za montaż, po to by mieć pewność, że zdążę przed zmianą ustawy.
2. Jakie są obecnie terminy? Z waszego doświadczenia. Wydłużyły się?
3. Macie do polecenia jakieś firmy instalujące fotowoltaikę w Małopolsce?
4. Na co zwracać uwagę przy poszukiwaniach firmy? Jakich firm unikać?
Dzięki za odp mordy
#fotowoltaika #elektryka
no nic temat uważam za zamknięty, przyjmuję argumenty kolegi, przynajmniej próbowałem
2. Średni czas wykonania instalacji od podpisania umowy to 14 dni ( w przypadku firmy w której pracuje)
3. Zapraszam do kontaktu na priv
4. Radzę czytać opinie, wybrać firmę która wykonuje instalacje na podzespołach z rankingu TIER 1.
Idealnie jeśli daje pełną wycenę i nie ukrywa kosztów komponentów.
I zapytaj gdzie kupują sprzęt - potem się okaże że gwarancji nie ma bo panele nie wiadomo skąd ale na pewno nie od producenta
Zapraszam do ****** (nie opłacona reklama) - mój doradca @magawek stanie na głowie żeby było tanio i dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)