Aktywne Wpisy
W Polsce mamy jedne z najbardziej sfeminizowanych państw i społeczeństw na świecie, więc nie ma się co dziwić, że mamy jednocześnie najniższy współczynnik dzietności w Europie(nie liczę ogarniętej wojną Ukrainy i mikroskopijnej Malty). Do tego należy oczywiście dodać nienawiść p0lek do polskich mężczyzn, wypinanie się p0lek przed murzynami na masową skalę i pare innych czynników.
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na

oficjalniemartwa +148
Śmieszne, że amerykanie nazywają dzieci np. Dakota albo Montana. To tak jakby w Polsce ktoś nazwał dziecko Świętokrzyskie albo Wielkopolskie.

Jaki PC jest potrzebny do min. 60fps na full detalach w tej grze na Oculus?
Czy Ryzen 3600 + GTX1660Super będzie wystarczający, żeby przy troszkę zmniejszonych detalach czy filtrowaniu to ogarnąć na jakimś znośnym poziomie?
Do monitora 2560x1080 jest ok (stałe 60fps), ale jednak w Oculusie jest 'troszkę' większa rozdzielczość (2x 1832x1920).
Odpaliłem Cars 2 z rozdzielczością 3664x1920 (więc łączna rozdzielczość się zgadza) w całkowicie maksymalnych detalach - jest pomiędzy 30 a 50fps, więc gdyby troszkę zmniejszyć detale, a szczególnie filtrowanie, to powinien spokojnie dobić do stałych 60fps...
#oculus #oculusquest2