Aktywne Wpisy

Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
źródło: IMG_7924
Pobierz
źródło: vdxqgmcmuravnqp
Pobierz

Sobotni pojedynek zakończył się zwycięstwem władcy bestii Brona (773 głosy), który zebrał 583 głosy więcej od kapłana Cuthberta (190 głosów). Gratulujemy!
Dzisiaj pojedynek odbędzie się pomiędzy kapłanem z Zamku i nekromantą z Nekropolii:
- Loynis - Zdecydowany przeciwnik przemocy fizycznej woli zamiast niej posługiwać się przemocą magiczną oraz... Modlitwą. Większość życia spędził w zakurzonych tomach bibliotek Erathii, przez co nabawił się skoliozy i pylicy. Twierdzi, że jego zalotne spojrzenie potrafi uwieść najpiękniejsze erathianki.
- Nimbus - Kiedy jego piesek umarł ze starości, od razu pobiegł do klasztoru szukać pomocy kleryków. Jako, że nikogo nie było w domu, zdecydował się sam znaleźć rozwiązanie w opasłych tomach, ale przez wadę wzroku zamiast zwoju wskrzeszenia użył zwoju "Ożywienia". Tak oto Nimbus stał się nekromantą.
Wszystkie pary losowane są przez mój skrypt w Pythonie dostępny pod tym linkiem.
O co chodzi?
źródło: comment_1623605724iKbgHettci3hsWe1wfLS3A.jpg
PobierzKtóry dżentelmen jest twoim zdaniem przystojniejszy?
Jak został?
@pieczarrra: no przeciez jest we wpisie:
Komentarz usunięty przez autora