Wpis z mikrobloga

#iphone

Panie i Panowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ramach eksperymentu postanowilem przesiasc sie na iphona, myslalem nad 12 mini, ale jednak czas dzialania troche mnie odstrasza, bo to jeden z najwazniejszych aspektow dla mnie. Tel wykorzystywany raczej jako urzadzenie do dzwonienia, przegladania netu i navi.

Wskoczyly fajne promocje na amazon.de na iphone 11 i iphone 12 odpowiednio (ceny za pepper.pl) 2800 / 3600.

I tu moje pytanie, czy jest sens doplacac do wersji 12? Czy jest miedzy nimi jakas duza i odczuwalna dla przecietnego uzyszkodnika roznica?
  • 9
Czy jest miedzy nimi jakas duza i odczuwalna dla przecietnego uzyszkodnika roznica?

@PurpleHaze: ekran jest o wiele lepszy, ale dla przeciętnej osoby ten w 11 też będzie sprawiał bardzo dobre wrażenie. Jest też oczywiście szybszy i będzie rok dłużej wspierany co też jest plusem.
@PurpleHaze: przesiadlem sie 2 miesiące temu z androida na iphone. Akurat na 12mini bo chciałem w końcu telefon rozmiaru telefonu, a nie tabletu - a poza pixel 4a nie ma chyba malych androidow. Przesiadlem sie z xiaomi redmi 5plus. Przy normalnym użytkowaniu - net, dzwonienie, pisanie, navi,spotify w aucie itp nie odczuwam wogole faktu malej baterii. Przyzwyczaiłem się, ze jak jest okazja to podpinam sie pod kabel i zawsze kilka proc