Wpis z mikrobloga

@WodzNaczelny: co ma jedno do drugiego? Jak mi coś nie pasuje to tego nie oglądam a nie płacze na wykopie żeby usunąć to z youtuba xD
nie musze jeść gówna bo wiem, że to gówno więc tego nie ruszam - nie oglądam gówna na youtubie i nie płaczę, że mi się nie podoba
@Bodzias1844: Posłuchaj Bodzio.Generalnie chodzi o to,że dla wyświetleń i hajsu z reklam koleś sieje ferment i manipuluje,bo co by nie mówić jest inteligentny i wykorzystuje to.Prześwietl sobie historię tego bezobjawowego ekonomisty,prawnika,lekarza i Bóg wie kogo jeszcze.Ja nie płacze,ale poczytaj komentarze jego widzów.Czy znajdziesz jakieś merytoryczne?
Nie!Tylko tak Krzysiu masz rację bo Cię słucham.Do młodego mózgu łatwo wpływają szurowe teorie,a tacy ludzie podają to dalej i tak szerzy się jego pierdzielenie i
@c10h14n2: a Tobie o co biega?Czy ja mówię,że chcę jakiś kredyt?Nie potrzebuję takich rzeczy,bo potrafię sobie poradzić.Przeżyłem komunę,Balcerowicza,SLD,Po-PSL,a Ty mi tu od trolli jedziesz?Pewnie jakiś po 1999 roku urodzony jesteś i znasz świat tylko z Google?Wydaję mi się jednak,że tylko z vlogów bezobjawowego prawnika...