Aktywne Wpisy
ATAT-2 +95
Dla niektórych ten wpis będzie oczywistością ale innym może da do myślenia.
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
uncle_freddie +552
Polacy po prostu kochają stare auta, niskie zarobki i życie na wiecznym wynajmie (w mikro klitkach) odc. 624163172
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Oto odpowiedź
To twój gadzi mózg
#przegryw #incel #blackpill #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Oh wait, nie miałby okazji bo nie byłoby matchy ¯\_(ツ)_/¯ Zapomniałem że one mają czujniki które im wskazują mizoginów (tylko jak jest fota chada to dziwnym trafem nie działają XDDD)
No
One jednak nie wezmą tego do wiadomości i będą zapierać się rękami i nogami, żeby nie powiedzieć "no na widok chada wyłącza mi się myślenie".
One totalnie nie czają własnego funkcjonowania, nie rozumieją że dla nich nie ważne jak mówi, tylko kto mówi xd
Ile razy słysze określenie typu "Oskarek jest na swój sposób inteligentny" - po prostu go lubisz słuchać dziewczyno bo jest przystojny xd
Jako chad też można sobie pozwolić na więcej. Raz z jedna laska z fejk konta pisałem o nudesach i ich wyciekach, to napisałem "gdybym zapisywał wszystkie nudesy jakie dostałem
Nowe nie znałem
Nie ma aż tak głupich ludzi. To na pewno jest fejk.
Komentarz usunięty przez autora
Aż ciężko uwierzyć że nie fake,jest jakiś sposób na zweryfikowanie tego?