Menelowi trzeba postawić ultimatum, wróci oficjalnie do chlania i upodlania się przed kamerą = będzie miał oglądalność. Przemieniony jareczek nikogo nie interesuje, nawet gdyby to było szczere #kononowicz #patostreamy
@knur997: gdyby to było szczere to by nie robił z siebie durnia, tylko doszedł do konkretnych wniosków, nawet jeśli wiązałoby to się z nagrywaniem - to z pewnością wnioski by wyciągnął - takich gówien nie da się oglądać ale to już nie nasze zmartwienie, odciął się, † na drogę i powodzenia( ͡°͜ʖ͡°) będziemy mieli spokój wreszcie (choć sam w to za bardzo jeszcze nie wierze)
@aa-aa: ja tam bym chętnie zobaczył jak pijany gasi kiepy na czole i upokarza się publicznie zarabiając 20 złotych podczas godzinnego strima, ehh kiedyś to było ( ͡°͜ʖ͡°)
@knur997: ogólnie tak, ale zapewnieniom jego odmiany nie ma końca, więc niech kroczy przed siebie zacną ścieżką, ale już nam dupy zawracać nie będzie( ͡°͜ʖ͡°)
@Menel_Andrzejewski: paradoks jareczka jest taki, że nawet jak nie jest na samym dnie to jest nikim, bo jest nudny i nic sobą nie reprezentuje, a jak przestaje być nudny to dlatego, że się ośmiesza i upokarza, czyli też jest nikim XD
@knur997: on upadla się cały czas, wcześniej robiąc wyzwania za donejty a później w okresie "trzeźwym" nie reagując na obraźliwe donejty, jak zrobi nawrót do poprzednich zwyczajów to chyba z tej trzustki i wątroby sito zostanie, nie życzę mu tego, niech najlepiej z jutuby odejdzie niż miałbym oglądać już jego koniec
@knur997: wg mnie nic go już nie uratuje, bo on nawet jak chlał, to jedynie świecił odbitym światłem kononowicza, czego teraz nie byłby w stanie zrobić, bo ksiek ma go w dupie. on jest po prostu nieciekawy, prawie wszystkie jego najpopularniejsze filmy to te z kononem lub na jego temat. jego czas na łatwe pieniądze się skończył, do czego zresztą sam się przyczynił swoją pazernością, głupotą i zakłamaniem.
#kononowicz #patostreamy
ale to już nie nasze zmartwienie, odciął się,
† na drogę i powodzenia( ͡° ͜ʖ ͡°)
będziemy mieli spokój wreszcie (choć sam w to za bardzo jeszcze nie wierze)
Komentarz usunięty przez moderatora