Aktywne Wpisy
Maniek81 +2
#ukraina Jeśli to prawda że to ukraińcy zrobili tą akcję w Rosji to konsekwencje będą ostre . Rosja tego nie daruje
MetalowyBieg +6
jak by ukraina sie poddala to nie byloby eskalacji a tak to zaraz zaczna bomby atomowe latać i po co to, dla kawałka ziemii co i tak był kiedyś jedym krajem ale slawa ukraijni
a nawet jak sie wojna skonczy to szybko ukraincy zapomna kto im pomagal a cala ta bron sie "rozpusci" w powietrzu i czarny rynek zaleje mnóstwo zagubionych karabinów, granatów plus pełno ukrainców z ptsd i będzie gorzej niż
a nawet jak sie wojna skonczy to szybko ukraincy zapomna kto im pomagal a cala ta bron sie "rozpusci" w powietrzu i czarny rynek zaleje mnóstwo zagubionych karabinów, granatów plus pełno ukrainców z ptsd i będzie gorzej niż
#zwiazki
Chłopak młodszy od mojej siostry o rok xD
Czemu aż tak młodego sobie wybierasz?
Pewnie lata do sklepu po lody ekipy
Dla mnie takie coś na dłuższą metę się nie uda i tyle @Opportunist:
To ja mam siostrę starsza od niego o rok xD
Nie wiem co ma na celu budowanie relacji z chłopakiem który nawet nie skończył ogólniaka i dopiero jest w 1 klasie xD
7 lat w te stronę to takie średnie
W druga tez tak nie za bardzo
@saskiaa: Niebieski będzie miał fuksa.
Komentarz usunięty przez autora
Ja akurat miałam podobny wiek gdy tego śmego ale to już jest nastolatek nie dziecko
Jakby 16latek z 16latka tego śmego to ok?
Może tak być, że dwie strony czerpią korzyści albo młodsza wykorzystuje starsza by ja czegoś nauczyła a jak tylko się nauczy to idzie dalej
Tak ogółem wydaje mi się, że w wieku 16 lat jest mniejszy procent przywiązania
A tak po męsku słuchaj
Serio nie chciałbyś mieć jako prawiczek starszej doświadczonej dziewczyny co by cię nauczyła co i jak? Później twoja żona by jej pewnie dziękowała :3
Może
Są infantylne 23-latki a nawet 30-latki (patrz ja xD) jak i dojrzalsi 16 czy 18-latkowie także tu nie ma reguły
Wątpię, żeby taki związek przetrwał do takiego wieku. Co innego, gdyby w takim wieku ten związek zaczęli
Z tym się nie zgadzam. Uważam takie
To wpisz w google „Karol Strasburger żona” xdd
wiek nie definiuje dojrzałości