Aktywne Wpisy
AXSIS +18
Zawsze zastanawiałem się jak to jest poznać swoją pierwszą miłość w wieku nastoletnim w czasach szkolnej beztroski. Obawiam się, że gdybym teraz w okolicach trzydziestki poznał kobietę do związku to już nie będzie to samo jak gdybyśmy byli nastolatkami. Brak tego żaru, emocji, niewinności i nauki siebie nawzajem.
W tym wieku trafię raczej na osobę po przejściach, która już chłodno kalkuluje. Nie bez przyczyny mawia się, że "pierwszą miłość pamięta się na
W tym wieku trafię raczej na osobę po przejściach, która już chłodno kalkuluje. Nie bez przyczyny mawia się, że "pierwszą miłość pamięta się na
Pepe_Roni +8
#uk
Jednym słowem polityka.
Śmiesznie to wygląda bo rok temu w sierpniu i wrześniu na luzie wyskoczyłem do Polski i do Danii, bez żadnych kwarantann itd, teraz będąc zaszczepionym, przy mniejszej śmiertelności i zachorowalności populacji nie mogę xD A nie, sorry, można poleciec do Izraela i na Falklandy.
Teraz odpychają mnie koszty testów.
na stronie Luton Airport jest jakas firma i wedlug ich cennika to za 2 obowiazkowe testy + early release po 5 dniach to razem wyjdzie jakieś 180 funtów czyli więcej niż koszt samego lotu do polski w obie strony... : /
@sztas: Chyba co już mieli podać, to podali, ale nie jestem na 100% pewien.
@majkkali: @adriano30: @Jachus: Nie to, że miałem od razu nadzieję na to, że dadzą na zieloną pół Europy, ale tego, że będą ograniczać bardziej, to się nie spodziewałem wcale. Trochę lipa
Komentarz usunięty przez autora