Kurde ja bym jeszcze zrozumiał jakby przyszedł artysta, wrażliwy społecznie człowiek, któremu rzeczywiście przyświeca jakaś większa idea. Ba, może bym wtedy nawet pomyślał - kurde jestem chamem ale może warto dać złotówkę na coś czego się nie rozumie. A przyszedł wyrachowany człowiek, który w żaden sposób nie był otwarty na rozmowę, zapatrzony w jakieś swoje hasełka których nawet nie potrafił merytorycznie bronić. Żałośnie się go oglądało, moim zdaniem ten człowiek sposobem wyrażania swoich haseł i generalnie nastawieniem do innych jest bardziej szkodliwy niż chociażby sexmasterka, która gościła w HP wczoraj. #kanalsportowy
@dziwna_kuna: Ale jak "przyszedł", przecież takiego gościa zaprosili, bo od jakiegoś czasu to program pod pewną tezę, który ma robić kliknięcia i zasięgi i chyba nie chodzi w nim ani o sport ani tym bardziej o merytoryczną rozmowę ¯_(ツ)_/¯
@dziwna_kuna: Kurde dokładnie tak samo sobie pomyślałem. Aż mi przyszedł do głowy mój nauczyciel j. polskiego który robi swoje wieczorki poetyckie w kawiarni, ma swoich słuchaczy i jest spoko. Na pewno jego twórczość jest na dużo wyższym poziomie niż takiego Jasia.
@Warzywo: Ja rozumiem oczywiście, że on nie jest przedstawicielem całego środowiska, nawet mam nadzieje że osób jak on w tym środowisku jest jakiś mały procent. No ale dalej boli na myśl że ktoś taki miałby dostać moje pieniądze
Uświadomiłam sobie dziś rano że 5 lat temu Powtarzam 5 lat temu zaczęł się ten cały covid Przeżyliśmy 5 lat od pandemii koronawirusa Jak się z tym czujecie? Ja mega źle.
#kanalsportowy
Poza tym Jaś miał zrobić wyświetlenia. Im więcej wyświetleń tym mniej rozkmin moralnych "czy aby postępujemy właściwie zapraszając takich ludzi?".