Aktywne Wpisy
Glar +104
Ta grupa na fb jest p--------a pod względem spermy #przegiolemco #spermiarzalert
szarszarlotka +13
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
#bekazprawakow #bekazkatoli #kanalsportowy
@labla: Niczym, skutek jest ten sam: było małżeństwo i nie ma, co za różnica, jakie są wytłumaczenia i pseudologie.
Jesli człowiek zjada mały okrągły opłatek, to dla katolika w zależności od tego, czy było nad nim czarowane, jest on ciałem Jezusa, jeśli nie było czarowane - nie jest, jeśli czarował ktoś bez licencji,
Z resztą tajemnica poliszynela jest, że te unieważnienia małżeństwa często zależą od grubości koperty.
@KaloszSzatana: jak dla Ciebie "bezczelne kłamstwo" to stwierdzenie nieważności wg procedur i po długim procesie to rzeczywiście zdalna nauka zbiera już swoje żniwo. Dodam tylko, że masz ściśle określony powody na jakich można stwierdzić nieważność.
@smutny_czlowiek: nie wiem z jakiego powodu unieważnił,
@wacetob: A mi przykro, że nie wiesz jak to jest upolować swojego pierwszego dragona.