Aktywne Wpisy
olsnienie +61
Dobrało nas w parę, ona lekarka 29lvl, ja kołchoźnik 33lvl. Ona zdjęcia z wakacji, Paryż, Grecja, narty we Włoszech a ja ledwo co wyjechałem na wakacje do Krakowa na 3 dni. Jak to zrobić żeby było między nami jednak fajnie w perspektywie czasu bo rozmawia nam się super ale chyba jest ta różnica klas, którą ona może nie zaakceptować. Czy kobietę może zainteresować mężczyzna co mniej zarabia? Dlaczego to się tak utarło
maikeleleq +251
Jestem na dwóch grupach dla brodatych facetów, ogólnie same grupy spoko lecz niestety są tam też #rozowepaski
Takiego skamlenia o atencję to dawno moje oczy nie widziały, typiary wrzucają swoje zdjęcia (często z dekoltami do pępka) z jakimś durnym opisem czy inną „zabawą” i czekają tylko aż faceci zaczną się do nich ślinić, a stulejarzy słodzących tym laskom jest cała masa
Trochę przykre jest to w jakim świecie teraz żyjemy, szczucie cycem
Takiego skamlenia o atencję to dawno moje oczy nie widziały, typiary wrzucają swoje zdjęcia (często z dekoltami do pępka) z jakimś durnym opisem czy inną „zabawą” i czekają tylko aż faceci zaczną się do nich ślinić, a stulejarzy słodzących tym laskom jest cała masa
Trochę przykre jest to w jakim świecie teraz żyjemy, szczucie cycem
Nie mam konta, a nie wiem gdzie sie poradzić.
Zaczynam robote jako asystent w dziale audytu i myśle nad dress codem, z tego co Hrówa mówiła to buisnessowo, a na zdalnym nieco casualowo, ale jednak mam mieć 2 tyg szkoleń w biurze
Czy takie buty fitują do koszuli i chinosow?
#modameska #big4 #korposwiat
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60ad5eb831a2c7000b20c880
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Biuro: chinosy, trampki i tshirt.
Spotkanie z klientem: full napinka, brogsy, wełniany zestaw skoordynowany, krawat wiązany 4-in-hand, poszetka w brustaszy, marszczenie brwi i tryhard jakim to nie jesteś wielkim Panem Audytorem, bo masz 22 lata i ustalony termin obrony licencjatu na SGHu.
Zaakceptował: LeVentLeCri
Wieśnioki nauczcie się w końcu języka polskiego bo słoma wam z butów wystaje xD