Aktywne Wpisy
KingaM +59
#zwiazki ale się #!$%@?łam. Facet mi dzisiaj beknął w tle jak rozmawiałam przez telefon z kimś waznym. Pytam go potem dlaczego mnie tak gnębisz i kompromitujesz i że ludzie pomyślą że jestem z jakims bekaczem a on na to że po jabłku to on musi. I tak sobie myślę że w większości związków po pewnym czasie partnerzy zaczynają zachowywać się w obecności swojego partnera tak jakby nie przejmowali się reakcją. Każdy potrafi
mirko_anonim +95
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przeczytałem dzisiaj post jakiegoś chłopa, który jest szczęśliwy i chwali się, że jego dzieciak ma w podstawówce same szóstki
i tylko jedna piątkę z WFu. Nie wiem jakie są wasze doświadczenia ale w przypadku moim jak i moich znajomych to o absolutnie o niczym nie świadczy. Było dużo Kaś, Mart czy Sylwii ze średnią 5.5 które skończyły jako przedszkolanka, fejsbukowa make-up artist czy termomixiara. Mój były znajomy, jeden z
Przeczytałem dzisiaj post jakiegoś chłopa, który jest szczęśliwy i chwali się, że jego dzieciak ma w podstawówce same szóstki
i tylko jedna piątkę z WFu. Nie wiem jakie są wasze doświadczenia ale w przypadku moim jak i moich znajomych to o absolutnie o niczym nie świadczy. Było dużo Kaś, Mart czy Sylwii ze średnią 5.5 które skończyły jako przedszkolanka, fejsbukowa make-up artist czy termomixiara. Mój były znajomy, jeden z
Co za obrzydliwy typ.
#bekazprawakow #memcen