Aktywne Wpisy
ChickenDriver +15
Dlaczego #rozowepaski nie dbają o siebie?
Pytam serio. Żyjemy w czasach, gdy powiedzenie "każda potwora znajdzie swojego amatora" jest aktualne jak nigdy przedtem. Mamy pareto na #tinder gdzie 80% lasek uderza do 20% najlepszych facetów. I tak się zastanawiam czy te niektóre raszple, które mijam na ulicy nie mogą ze sobą czegoś zrobić?
Ogarnąć fryzury, skóry twarzy, wyprostować zęby, pomalować się chociażby delikatnie. Ogarnąć ubiór by fitował do sylwetki. I tak mają
Pytam serio. Żyjemy w czasach, gdy powiedzenie "każda potwora znajdzie swojego amatora" jest aktualne jak nigdy przedtem. Mamy pareto na #tinder gdzie 80% lasek uderza do 20% najlepszych facetów. I tak się zastanawiam czy te niektóre raszple, które mijam na ulicy nie mogą ze sobą czegoś zrobić?
Ogarnąć fryzury, skóry twarzy, wyprostować zęby, pomalować się chociażby delikatnie. Ogarnąć ubiór by fitował do sylwetki. I tak mają
paternos22 +7
Lol jest drama na Ukrainie jakieś typy zapraszały laski do swojego apartamentu następnie upijali je i gwałcili całość nagrywali i wrzucali do sieci - inst gościa @casual_andrew_ ma tam link do telegrama ale wiele już usunął, są dwa obozy jeden mówi ze laski maja to na co zasłużyły idąc na imprezę do oskarka i dobrowolnie zaczynajac się z nimi bawić, drugi obóz feministek oczywiście przeciwny i oskarża gości o gwałt, nie No
Kuce są jak pic rel kiedy Mentzen robi fikołki intelektualne kiedy wchodzi na drażliwy temat kościoła i religii, a tam właśnie wychodzi jego hipokryzja
Przecież to Mentzen literalnie powiedział na tej samej audycji, że wolność słowa to spoko jak można obrażać gejów, murzynów, trans, ale jak religie to ojojoj nie można, hipokryta.
nie mam timestampa, bo oglądam od początku, to było gdzieś na początku właśnie. Takie słowa padły jak się go Stanowski zapytał czy wolałby, żeby można było obrażać wszystkich jak leci łącznie z kościołem to powiedział, że wolałby nie i Stanowski go wypunktował za to.
Wiadomo ze mentzen, Korwin, cała partwia Korwin reprezentuja najbardziej wolnościowe poglady wsród popularnych partii w Polsce. A nadal Mentzem moze miec najmniej wolnościowe poglądy.
Każdy człowiek ma prawo do subiektywnej opinii, nawet jesli całe zycie uczy sie o 100% wolnosciowej postawie to nie musi był z nia w 100% zwiazany.
Oczywiście i mam prawo przypiąć do niego łatkę hipokryty, bo nim jest. I nie, nie jest wolnościowcem co stanowski udowodnił na tej audycji chociażby wytknięciem mu logiki kalego co do wolności słowa, pogódź się z tym.
@Need: nie, hipokryta by byl gdyby powiedzial ze popiera 100% wolnosci, a pozniej w innym wywiadzie powiedzial ze jest inaczej by np przypodobać sie tamtejszej widowni. On sie nie kryje ze swoimi pogladami oraz ze
Oczywiście, że się kryje, chociażby to co mówił na temat 5 konfederacji czy powiązań kościół/wolność.
Twoja interpretacja jest po prostu sztuczna, chcesz slyszec to co myslisz i to tyle. On odpowiada w szerszym aspekcie.
Klasyczny przypadek głupiego człowieka, który patrzy na szczegół, a jak ktos ci odpowie szerszym spektrum to nie ogarniasz, nie martw sie
Co myślisz o X? i X jest konkretnym szczegółem. On go rozkłada na kilka mniejszych problemow np z jednej strony kosciol ma prawo robic co chce, z drugiej strony jest stara organizacja i byc moze wyegzekwowal sobie przez te lada jakies prawa i majatek i inne rzeczy, nastepnie jako osrodek populizmu powiazany z PiS ktory ma obecnie wladze ma jeszcze
Nie dogadamy się jeżeli uważasz, że pytanie o wolność słowa czy o władzę kościoła w Polsce to nie wiadomo jakie szczegóły kolego.
@Need: nie dogadamy sie bo ty chcesz narzucic mi niepoprawne spojrzenie na ta sprawe. Ja widze ze albo chcesz manipulowac albo nie ogarniasz tego od strony logicznej.
Jak nie rozumiesz mechanizmow o ktorych rozmawiamy to ci nie pomoge, ja je ogarniam od dziecka, zawsze byłem obiektywista - racjonalista dzialajacym