#feels #wspomnienia #wyznaniezdupy Odkopałam w weekend dyski ze zdjęciami z okolic 2011 roku. Znalazłam też trochę muzyki (m.in. całą płytę zespołu W 5 sekund, może ktoś słuchał?), jakieś durne filmiki, które się spontanicznie nagrywało. Powiem wam, że "that hit me hard". W uj mi brakuje mojego podejścia z tamtego okresu, poczucia wolności, tego, że miałam wyje**ne na innych i po prostu żyłam sobie swoim życiem.
@pannakota: Jak pomyślę o tych czasach 10 lat wstecz... To jakby to było życie kompletnie innej osoby a nie młodego mnie. Świat który mnie wychował już nie istnieje.
Co ci ludzie mają z tym "w" Ukrainie? Mam wrażenie, że nieświadomie chcą wkurzyć Polaków nachalnością, absurdalnością takiej formy proukraińskości. To zwyczajnie jest irytujące, bo źle brzmi. Rozsądni ludzie mówią "na" Ukrainie. #ukraina #rosja #wojna
Odkopałam w weekend dyski ze zdjęciami z okolic 2011 roku. Znalazłam też trochę muzyki (m.in. całą płytę zespołu W 5 sekund, może ktoś słuchał?), jakieś durne filmiki, które się spontanicznie nagrywało. Powiem wam, że "that hit me hard". W uj mi brakuje mojego podejścia z tamtego okresu, poczucia wolności, tego, że miałam wyje**ne na innych i po prostu żyłam sobie swoim życiem.