Ja pierd00le z tymi lewarami to nawet pożartować nie można. Zero dystansu. Znalazłem taką jedną lewaczkę, należała do antify, więc pewnie nie lubi narodowców. Wysłałem jej klimatyczną pastę zgodną z jej światopoglądem, a ta mnie zablokowała.
@RENNEM: po biogramie bym już wiedział, że bym jej kijem przez szmatę nie tknął ¯\_(ツ)_/¯ chodzi mi nawet o te podstawowe interakcje, jakaś rozmowa czy inne rzeczy
@RENNEM: pewnie se palcówę robiła do tej historii z mokebe i jego czarnej pale, potem ją prawda w oczy uderzyła i z żalu do samej siebie zablokowała ciebie żeby podwyższyć swoje ego
pewnie se palcówę robiła do tej historii z mokebe i jego czarnej pale, potem ją prawda w oczy uderzyła i z żalu do samej siebie zablokowała ciebie żeby podwyższyć swoje ego
@emotionalCat: No przynajmniej jeden użytkownik zna prawdę i zrozumiał. Yebać p0lki, a zwłaszcza te zlewaczałe
Znalazłem taką jedną lewaczkę, należała do antify, więc pewnie nie lubi narodowców. Wysłałem jej klimatyczną pastę zgodną z jej światopoglądem, a ta mnie zablokowała.
##!$%@? #zalesie #bekazlewactwa #lewactwo #antifa #julka
Komentarz usunięty przez moderatora
@emotionalCat: No przynajmniej jeden użytkownik zna prawdę i zrozumiał. Yebać p0lki, a zwłaszcza te zlewaczałe