Aktywne Wpisy
dddobranoc +69
Ktoś zbadał co za mafia stoi za tymi zbiórkami? Nie można wyjść ze sklepu nie będąc zaczepionym, ostatnio nawet pod castoramą stoją a szok przeżyłem, jak dziecko zbierające pieniądze wyciągnęlo TERMINAL bo ktoś nie miał gotówki.
Krakowski rynek zalany tym żebractwem - szczerze już wolałem te zaproszenia do burdeli - przynajmniej nie byli tak nachalni.
#polska #pieniadze #zrzutka #krakow #ukraina #afera
Krakowski rynek zalany tym żebractwem - szczerze już wolałem te zaproszenia do burdeli - przynajmniej nie byli tak nachalni.
#polska #pieniadze #zrzutka #krakow #ukraina #afera
Ana77 +12
Przecież to jest paranoja. Jak się człowiek dorobi i ma ochotę jadać to co się podoba... przychodzi czas 30+
Liczysz zapotrzebowanie na kalorie, a tu #!$%@?. Twój limit kalori na dzień to 1700. Chcesz zrzucić? No to 1400.
I co? Zjadałam kalarepę. Dlaczego w tym #!$%@? życiu wszystko musi być odwrotnie?
Słodycze nie, rosół kaloryczny, ziemniaki nie, makaron nie, ryż nie....doszło do tego, że nie jadam standardowego obiadu.
Prawidłowa dieta to oszczędność,
Liczysz zapotrzebowanie na kalorie, a tu #!$%@?. Twój limit kalori na dzień to 1700. Chcesz zrzucić? No to 1400.
I co? Zjadałam kalarepę. Dlaczego w tym #!$%@? życiu wszystko musi być odwrotnie?
Słodycze nie, rosół kaloryczny, ziemniaki nie, makaron nie, ryż nie....doszło do tego, że nie jadam standardowego obiadu.
Prawidłowa dieta to oszczędność,
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link