Aktywne Wpisy
26 dni urlopu w Polsce to żart xD Przychodzi sezon letni i nagle tutaj Zdzisia nie ma 2 tygodnie, Ani 3 tygodnie, Basi nawet cały miesiąc (bo jeszcze przechodzi niewykorzystany xDD). Następnie ci sami ludzi biorą sobie jakieś dni wolne w majówki, na żądanie bo ktoś pochlał czy chce sobie jechać do energylandi w środku tygodnia. Jak w tym kraju ma być dobrze skoro ludzi nie ma w pracy praktycznie? Co chwila
m4jkel +119
Trzeba mieć nieźle #!$%@? w głowie żeby choć w małym stopniu usprawiedliwiać atak tego nożownika. Wykop at its finest
#krakow
#krakow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak to jest, że na #zbiornik często są nagrania jak brzydcy i ulani goście np. ruchają dwie laski? Taki facet normalnie nawet jednej nie znajdzie. A na zbiorniku nie dość, że dwie, to jeszcze godzą się na nagrywanie. Oni płacą prostytutkom czy jak to działa? #seks #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60a903444fdc3a000b6c2eb1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Nie mitologizujcie seksu
@z0z0l
Bo przede wszystkim trzeba miec charyzme. Bez tego to ani wyglad ani zaradnosc nie da wielkiego powodzenia w takich rzeczach. Wiem co mowie bo nie jestem ani zaradny ani przystojny a sama charyzma dala mi tyle seksu w zyciu ze sam sie czasem dziwie xD
@AnonimoweMirkoWyznania: Gość ma laskę bo jest bogaty. Często jest cuckiem i pozwala jej się puszczać z innymi kolesiami i laskami, lub ewentualnie tylko z laskami, w efekcie czego jego kobieta nie ma poczucia że pozbawia się seksu będąc z nim.
Dodatkowo są laski co szukają trójkąta, ale już z parą. Mając dziewczynę po tysiąckroć łatwiej znaleźć laskę do trójkąta, niż po prostu dwie obce ci laski.
Innymi słowy, koleś wyrywa na cipę. Na cipę
@AnulkaS34d: Ale ja nie negują że laski nie mają problemu ze znalezieniem faceta. Przeczytaj jeszcze raz co komentowałem.
@AnulkaS34d: Aha, czyli po prostu urodziłaś się z tym.
BTW. Nie jęcz potem że mizoginy.
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: kredyt i dawanie na utrzymanie plus ogarnianie codziennego majsterkowania z męską ogarniętością (począwszy od symetrycznego parkowania) - mówi Ci to coś? te