Aktywne Wpisy

WielkiNos +41
Eh co za czasy, że chłop zamiast podejść do kobiety i jej powiedzieć, że jest fajnie ubrana wali foto całemu autobusowi ludzi, wstawia na twittera i komentuje look do jakichś obcych chłopów.
#twitter #modadamska #przemysleniazdupy #logikaniebieskichpaskow
#twitter #modadamska #przemysleniazdupy #logikaniebieskichpaskow

CloudSpanner +83
Jeśli jesteś przeciętniakiem i chcesz mieć fajną partnerkę do długotrwałego związku to musisz jej szukać tak szybko jak się da. Masz czas do mniej więcej 25 lvl a jak nie to praktycznie it's over dla Ciebie.
Najładniejsze i najfajniejsze dziewczyny szybko znikają z rynku matrymonialnego i często już nigdy nie wracają do obiegu. Im dalej tym gorzej i jeśli myślisz, że mająć 30 lvl, rozwiniętą karierę i trochę życiowego doświadczenia znajdziesz fajną
Najładniejsze i najfajniejsze dziewczyny szybko znikają z rynku matrymonialnego i często już nigdy nie wracają do obiegu. Im dalej tym gorzej i jeśli myślisz, że mająć 30 lvl, rozwiniętą karierę i trochę życiowego doświadczenia znajdziesz fajną

#kononowicz #patostreamy
@AmigaOS: I o czym tu dyskutować z tobą ?
Na dwór, dwa wdechy, melisy zaparzyć. Powinno przejść
Mnie jedyne co trawi to fakt że ten oszust okrada biedne samotne dzieci. I nie mogę pojąć skąd biorę się jeszcze więksi oszuści broniący tego złodzieja.
Kradzież to przestępstwo, także proponuję to zgłosić do służb, tam ci powiedzą czy to jest kradzież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdy w życiu nie zniżę się do ich poziomu.
"daj sobie spokój, bo widać, że próbują cie z równowagi wyprowadzić."
Właśnie sobie dałem spokój bo pluje na nich a oni mówią że deszcz pada. Z równowagi to oni są wyprowadzeni filmem Olgierda. Dupska się im palą i robią wszystko żeby wytłumaczyć bobolskiego złodzieja.