Wpis z mikrobloga

Siemka Wypoku!

W związku z coraz trudniejszą sytuacją na rynku pracy w naszym regionie mój #rozowypasek jakiś czas temu zaczął tworzyć ręcznie biżuterię z naturalnych kamieni i srebra, aby się uniezależnić. Robi to z prawdziwą pasją i zaangażowaniem, dlatego chciałem jej pomóc i pokazać społeczności Wykopu jej wyroby, bo na pewno części z Was spodobają się te projekty. Nie proszę o żadne zrzutki i zbiórki, ale zachęcam do odwiedzenia sklepu tutajtutaj i jej Instagrama tutaj.

Zbliża się Dzień Matki, więc pomyślałem, że to idealna okazja na #rozdajo

Zamawiając dowolny model biżuterii, wpisz w komentarzu “Dzień Matki”, a otrzymasz gratis bryłkę różowego kwarcu, jako symbolu miłości. Taki zestaw będzie naprawdę wyjątkowym prezentem dla mamy!

Pozdrawiam i dziękuję za każdy plusik.
  • 19
@Eskeel: mój różowy daje akcept na personalizowaną bransoletkę męska lub damską dla 1 osoby, którą wylosujemy jutro do 20. Warunek - min. 150 plusów mojego posta u góry. Fajnie??( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Grzybin: Jakby ci to napisać..

Ktoś przejął dużą liczbę kont na wykopie, i za ich pomocą plusuje różne rozdajo. I jeśli rozdajo ma załóżmy 1000 plusów, to powiedzmy 300/400 plusów pochodzi od jednego mirka który używa innych kont do plusowania. W rzeczywistości, wygrywa przejęte konto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mati1408: dzięki, witam kolegę po fachu ;)

Mogę śmiało powiedzieć, że 80% to wiara we właściwości kamieni i 20% to „kreacja”, choć nie do końca, bo odwołuje się do chińskiego kalendarza, oczyszczających rytuałów i wiedzmowej filozofii.

Niemniej masa klientek czuje ten temat, wiec jest coś na rzeczy :)
@mati1408: płaca więcej, bo to rękodzieło, wyjątkowy prezent, personalizowany, z zawieszkami, które są odlewane lub grawerowane na potrzeby marki, a nie z hurtowni na aliexpress. Chyba to jest jasne.

Swoją droga, gdzieś można obejrzeć okazy, którymi handlujesz?
@matixrr: prosta odpowiedz - zarówno grupa docelowa, jak i kupujący to w 99 procentach kobiety. Nawet gdy zamawiana jest biżuteria męska to kupowana jest... przez kobiety. Ale jak Ci będzie lepiej, to niech będzie dyskryminacja płci ( ͟ʖ)( ͡° ͜ʖ ͡°)