Aktywne Wpisy
ApuApustaja +10
Grooveer +6
Pułk Azow gdy dostał się do rosyjskiej niewoli po obronie Mariupola raczej wątpię że mówił prosto w twarz rosyjskim żołnierzom "Sława Ukrainie", bo wiedzieli że to nie poprawi ich sytuacji. Dostali rozkaz ze sztabu z Kijowa, że mają ratować swoje życie za wszelką cenę, bo tylko tak się przydadzą Ukrainie. Za kilka miesięcy większość z nich udało się uratować w wymianie jeńców. Działali z głową a nie w ramach emocji.
#wojna #
#wojna #
W związku z coraz trudniejszą sytuacją na rynku pracy w naszym regionie mój #rozowypasek jakiś czas temu zaczął tworzyć ręcznie biżuterię z naturalnych kamieni i srebra, aby się uniezależnić. Robi to z prawdziwą pasją i zaangażowaniem, dlatego chciałem jej pomóc i pokazać społeczności Wykopu jej wyroby, bo na pewno części z Was spodobają się te projekty. Nie proszę o żadne zrzutki i zbiórki, ale zachęcam do odwiedzenia sklepu tutajtutaj i jej Instagrama tutaj.
Zbliża się Dzień Matki, więc pomyślałem, że to idealna okazja na #rozdajo
Zamawiając dowolny model biżuterii, wpisz w komentarzu “Dzień Matki”, a otrzymasz gratis bryłkę różowego kwarcu, jako symbolu miłości. Taki zestaw będzie naprawdę wyjątkowym prezentem dla mamy!
Pozdrawiam i dziękuję za każdy plusik.
Jak zbierzemy sto plusów, to i tak wylosujemy wygranego wykopka, a niech ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ktoś przejął dużą liczbę kont na wykopie, i za ich pomocą plusuje różne rozdajo. I jeśli rozdajo ma załóżmy 1000 plusów, to powiedzmy 300/400 plusów pochodzi od jednego mirka który używa innych kont do plusowania. W rzeczywistości, wygrywa przejęte konto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mogę śmiało powiedzieć, że 80% to wiara we właściwości kamieni i 20% to „kreacja”, choć nie do końca, bo odwołuje się do chińskiego kalendarza, oczyszczających rytuałów i wiedzmowej filozofii.
Niemniej masa klientek czuje ten temat, wiec jest coś na rzeczy :)
no ale ja głównie celuje w kolekcjonerów
Swoją droga, gdzieś można obejrzeć okazy, którymi handlujesz?
Rozdawać to trzeba umieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)