Aktywne Wpisy
trike +27
Chłop z mojej wiochy 24 lata morda chad, wysoki, piękna kobieta, miał szkółkę pływacka i popełnił samobója ehhh ja mając takie życie i wygląd jak on nigdy bym nawet o tym nie pomyślał. #przegryw #samobojstwo
SombreroTaco137 +173
pochwaliłem się starym, że zrobiłem życiówkę na rowerze 65km, to ci jedynie nawyzywali, że mam im odkupić rower jak go rozwalę od tej jazdy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw
#przegryw
#nieruchomosci
Oglądałem już trochę mieszkań i pierwszy raz się z czymś takim spotkałem
Dodatkowo umowa z danymi zabezpiecza agenta abys go nie omijal i nie kupował z jego pominieciem.
Czyli jak ktoś coś ukradnie, albo ktoś z biura potłucze drogą lampę to jeszcze będą mnie ciągać po policji żebym składał wyjaśnienia bo byłem w tym dniu oglądać mieszkanie. Ja wiem że to jest na zasadzie głupi wykopek odkrywa świat, ale tak czy siak ja się nie zgodzę na takie coś. Najwyżej nie kupię.
A pozatym to spisanie umowy jest potrzebne do przedstawienia oferty - bo umowa o posrednictwie okresla tego zakres i ramy czasowe. A dodakoto jest potrzebna do pobrania przez biuro wynagrodzenia.
Dziala to niestety w dwie strony - obie strony
Komentarz usunięty przez autora
Jak dla mnie podpisywanie i dzielenie się danymi osobowymi nawet kilka razy w tygodniu przy oglądaniu różnych mieszkań to patologia. Mamy czasy jakie mamy i wiesz że znając czyjeś dane można mu trochę napsuć krwi.
Dlatego uważam że to patologia pomimo tego że być może jest szeroko stosowana.
Trzeba się szanować.