Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@kuna123: pięknym gestem byłoby jakby w jakiś sposób Robercik wsparł leczenie Alzheimera, zachęcił do opieki bliskich nad takimi ludźmi. A nie wstrzymał się od pobicia rekordu. XD
  • Odpowiedz
@kuna123: Czemu oni w ogóle nie wspominają o tym że już w tym momencie ten rekord to żart, bo Robercik zrobił go w 6 spotkań mniej niż Gerd. Przecież gdyby rozegrał te mecze z podobną skutecznością to zastanawialibyśmy się czy uda mu się strzelić 50 goli, a nie 41 jak teraz rozważane jest.
  • Odpowiedz
@Merdarion_PL: niby czemu zachęcanie do opieki nad takimi ludźmi PRZEZ BLISKICH to coś pięknego?
Pytam bo mam codziennie kontakt z moją babcią chorą na alzheimera i nic pięknego w tym nie ma, może mnie olśnisz.
Bliscy nie mają często kompetencji, wrażliwości ani cierpliwości, żeby opiekować się takimi ludźmi. Czemu zachęcanie do tego to coś pięknego?
  • Odpowiedz
  • 1
@Aroneu: źle to ująłem, opiekę oczywiście powinien chory mieć taką jaka z nim wytrzyma, nawet jak to ma być płatna. Chodzi mi bardziej o to aby o takim krewnym nie zapominać, starać się go odwiedzać. Być z nim chociaż raz na jakiś czas w tej smutnej chorobie.
  • Odpowiedz
@kuna123: @meretz: i dobrze że tego obrzydliwego szwaba co stał tylko jak kołek pod bramką we meczu na wodzie pokonał. Zemsta choćby częściową za ukradnniecie nam tytułu miszcza się dokonała( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@kuna123: Widziałem to na Onecie xD przy okazji dokopałem artykuł jak ten sam gość 2 lata temu narzekał że Bobert strzela za mało xDD
  • Odpowiedz