Zobacze czy dam rade jakas mala kwote ustrzelic na poczatku, dumpu od ceny presale aktualnie moze nie byc, cena listingu = cena presale. Prawdopodobnie najpierw w gore, potem troche w dol. Jak czegos nie spieprza przed startem.
@Cryptonerd_io xD co tam się o--------a. Ten kontrakt co podałeś na początku przecież wygląda ok. A to, że już jest jakiś token o nazwie covid to c--j, wiele takich pewnie jest
@WhiskeyIHaze: na obrazku ponizej masz moment kiedy przekierowano kupujacych botami na inny projekt, i probowano zdumpic wszystko na nich, z tego co widze jakies turasy mialy tam ciezkie bagi xDDD
@Cryptonerd_io: aaa to ja nie śledzę telegrama. był na stronie kontrakt, był na telegramie od początku. trzeba takie rzeczy ogarniać sobie wcześniej. Ale mam nadzieję, że to nie zdechnie
@WhiskeyIHaze: no tak to normalne - tylko z tego co widzialem ktorys z adminow okazal sie "podstawiony" przez turasow z drugiego projektu xDDD To i kupujacy zaufali xDDD
@WhiskeyIHaze: xd ja dolozylem troche, bo trzymam w roznych fajnych i szkoda wyciagac jak jest pare x xD ogolnie nie laduje sie za duze kwoty, az sie dozbroje odpowiednio
@Cryptonerd_io: no ja podobnie. Ale mam już sporo tego a zarobione wymieniam na stable i w farmy. I teraz, żeby wejść w coś nowego nawet za $50-$100 musiałbym coś z farm zabierać.
@Cryptonerd_io tam właśnie najgorzej bo ludzie się wyprzedawali myśląc, że to scam. I teraz wykres wygląda mega c-----o dla świeżych a Ci ci kupili a potem sprzedali z strata podczas fud raczej już nie odkupią
listing za 2h. O dziwo wallety pozamykane.
https://bscscan.com/token/0x71b1cADa07A85c3c98Daf1ccAAebfE12F3D0Aa18#balances
Zobacze czy dam rade jakas mala kwote ustrzelic na poczatku, dumpu od ceny presale aktualnie moze nie byc, cena listingu = cena presale.
Prawdopodobnie najpierw w gore, potem troche w dol. Jak czegos nie spieprza przed startem.
Ryzyk fizyk
#kryptowaluty
https://poocoin.app/tokens/0x71b1cada07a85c3c98daf1ccaaebfe12f3d0aa18
@Cryptonerd_io
A to, że już jest jakiś token o nazwie covid to c--j, wiele takich pewnie jest
źródło: comment_1621031158wxHgQEg8PfZg9ojTt0la4M.jpg
PobierzAle mam nadzieję, że to nie zdechnie
shitshow :)
ogolnie nie laduje sie za duze kwoty, az sie dozbroje odpowiednio
@WhiskeyIHaze
@Cryptonerd_io
smiesznie to wczoraj wygladalo.