Wpis z mikrobloga

@Rzeszowiak2: Niestety w przypadku konfliktów mają to w większości w dupie, normlanie są fanatykami ale jednak nie są głupi. Oczywiście jest to też mały procent ze wszystkich mieszkańców. Jeśli chodzi o same świnie to też w tamtym terenie o nie ciężkej niż o broń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
dobrą akcją byłoby zrzucenie na ha-tfu, izrael, taktycznych ładunków jądrowych.

@zernicki: sandniggers nie potrafią poprawnie wycelować swoimi gównorakietami z aliexpress a ty im proponujesz ładunki jądrowe xD Nie mówiąc już o tym że z racji odległości zrównali by również siebie i cały "święty" dla nich teren. Bardzo dobry plan wykopku, bardzo dobry. Taki wcale nie bazowany na twojej palącej nienawiści do Izraela.
  • Odpowiedz
Masz z tym jakiś problem, że nie popieram zbrodniarzy wojennych z ha-tfu izraela?

@zernicki: Nie popierasz zbrodniarzy a chcesz zamordować miliony cywili ładunkami jądrowymi?
  • Odpowiedz
@zernicki: Czyli jesteś takim samym #!$%@? co Izraelscy nacjonaliści. Na szczęście masz gówno do gadania i nikt z Palestyńskich generałów nie postradał jeszcze do końca zmysłów. Twojej dziecinady z pisaniem ha tfu jak 5 latek nawet nie skomentuje.
  • Odpowiedz
Skąd wiesz, nie wiesz kim jestem, skąd jestem i czym się zajmuję.

@zernicki: Jak jednak jesteś Palestyńskim generałem to proponuję uważać na prezenty z nieba ( ͡° ͜ʖ ͡°)

to ci sami, którzy popełniają zbrodnie wojenne na Palestyńczykach i którzy tworzą rząd ha-tfu izraela? Hm?

Tak a o co chodzi? Jeśli twoim pomysłem na powstrzymanie rzezi cywili jest... rzeź cywili to ¯\_(ツ)_/¯ Nie masz żadnej wyższości
  • Odpowiedz