Aktywne Wpisy
Creamfields +89
Rozczula mnie radość nietechnicznych ludz którzy cieszą się, że AI pozbawi pracy #programista15k
Oni myślą że wtedy inżynierowie zostaną bez pracy, bo nic innego nie potrafią. Otóż nie. Nawet gdyby tak się stało (nie stanie się) to programiści wygryzą ludzi z wszelkich innych, łatwiejszych zawodów (przynajmniej tych nieregulowanych) bo przeciętny programista po miesiącu będzie ogarniał ich robotę lepiej niż nie-techniczni po gównostudiach.
Także jak już chcecie się bać, to bójcie się o
Oni myślą że wtedy inżynierowie zostaną bez pracy, bo nic innego nie potrafią. Otóż nie. Nawet gdyby tak się stało (nie stanie się) to programiści wygryzą ludzi z wszelkich innych, łatwiejszych zawodów (przynajmniej tych nieregulowanych) bo przeciętny programista po miesiącu będzie ogarniał ich robotę lepiej niż nie-techniczni po gównostudiach.
Także jak już chcecie się bać, to bójcie się o
Typeria +34
Konkurs! Do wygrania 5 x PPV na Fame MMA 17!
1. Zaplusuj wpis++
2. Napisz, który z underdogów ma przesadnie wysoki, nieadekwatny kurs i może sprawić niespodziankę, uzasadnij swój wybór
3. Autorzy 5 najciekawszych odpowiedzi otrzymają kod PPV
4. Można typować do 17:00. Ogłoszenie zwycięzców do 17:15, wysłanie kodów do 17:30.
5. Brak odblokowanego PW = kod przechodzi na inną osobę
6. Zielonki nie biorą udziału
Nie masz konta w Betclic? Załóż
1. Zaplusuj wpis++
2. Napisz, który z underdogów ma przesadnie wysoki, nieadekwatny kurs i może sprawić niespodziankę, uzasadnij swój wybór
3. Autorzy 5 najciekawszych odpowiedzi otrzymają kod PPV
4. Można typować do 17:00. Ogłoszenie zwycięzców do 17:15, wysłanie kodów do 17:30.
5. Brak odblokowanego PW = kod przechodzi na inną osobę
6. Zielonki nie biorą udziału
Nie masz konta w Betclic? Załóż
Ja wiem, że Besiktas walczy o mistrza, ale tak popatrzyłem na skład tego Karagmuruk i jest tam kilku gości, co pokazało się szczególnie w Serie A (Lucas Biglia, Viviano,Borini, Bertolacci). Kurs 1,22? Jakbym grał ot tak na pałkę, po samych nazwach, to pewnie bym taki Besiktas dopisał, ale patrząc na składy, to już nie byłbym taki fest zdziwiony wynikiem.