Aktywne Wpisy
Madin5 +542
Mirki Mirabelki, inba.
Tl;dr Warszawa rondo ONZ agresywne psy mnie pogryzły, a właściciel psów pobił przypadkową kobietę przechodnia, ktoś może zna tą kobietę albo ma nagrania bo ktoś nagrywał.
Wracając dziś z różową po drodze zobaczyliśmy typa z 2 psami, które zaatakowały innego psa oraz kobietę. Nie byli w stanie oddzielić psów, a typ w pewnym momencie zaczął OKŁADAĆ PIĘŚCIAMI PO TWARZY TĄ KOBIETĘ, nie jakieś cepy na oślep tylko proste bomby
Tl;dr Warszawa rondo ONZ agresywne psy mnie pogryzły, a właściciel psów pobił przypadkową kobietę przechodnia, ktoś może zna tą kobietę albo ma nagrania bo ktoś nagrywał.
Wracając dziś z różową po drodze zobaczyliśmy typa z 2 psami, które zaatakowały innego psa oraz kobietę. Nie byli w stanie oddzielić psów, a typ w pewnym momencie zaczął OKŁADAĆ PIĘŚCIAMI PO TWARZY TĄ KOBIETĘ, nie jakieś cepy na oślep tylko proste bomby
dddobranoc +39
Pamiętam, jak Zwyrol był podniecony aż do granic możliwości w poprzednim domu, który wynajmował (tam gdzie miał studio krulestwo itd) jak opowiadał, że to dom po BYŁYM BURDELU. Że tam w w jego pokojach były pokoje na godziny itp
On tam chyba resztki śluzu ze ścian zlizywał z podniecenia.
Chłop jest najpaskudniejszym tworem polskiego youtube, szkodnik społeczny.
Marzę, aby jakiś Konop albo nie wiem, spidersweb dobrali mu się do tyłka bo to
On tam chyba resztki śluzu ze ścian zlizywał z podniecenia.
Chłop jest najpaskudniejszym tworem polskiego youtube, szkodnik społeczny.
Marzę, aby jakiś Konop albo nie wiem, spidersweb dobrali mu się do tyłka bo to
Komentarz usunięty przez autora