Wziąłem udział w airdropie i tak szczerze to mam gdzieś, czy to scam czy nie, ale tak z ciekawości bo się nie zagłębiałem. Interesował się ktoś może tym projektem ? #kryptowaluty
@myidioci: Szczerze mam to gdzieś, przesłali, może sobie leżeć, czasami z niepozornych dropików wpadała ładna kaska. Tak tylko szukałem ludzi czy też to robili.
@shivals: wygląda na scam, ogłaszali airdrop dla wszystkich, w trakcie zmienili zasady, że trzeba polecić pięciu innym osobom. Ich strona to copy/paste pancake swapa.
@shivals: zapisywałem się wcześnie na ten aidrop, a potem wyszła sprawa reflinków do 5 osób, oburzyli mnie. Projekt dziwny to chyba lepiej się części pozbyć ( ͡°͜ʖ͡°) niech ginie
@TyczkaRoman: Tylko, że tego jeszcze nie ma. Bodajże dopiero po 15 będzie. Jak rzeczywiście tak będzie, to z bomby to sprzedaje, chyba że będzie warte pół dolara ( ͡°͜ʖ͡°)
The Airdrop Automatic procedure has been a total failure because of the delayed transactions on the Binance Smart chain Network, over 20,000 Bep20 wallets has been accredited VINE tokens, as at 5/11/2021. But transactions have been altered and some failed due to tremendous amount of voluble transactions(10,000), hence transactions would be done manually, and each user has to pay for their gas fee of 0.1BNB.
@myidioci: Widzialem, ja dostalem. Mam to gdzies ( ͡°͜ʖ͡°) . Nie siedzialem napalony i nie czekalem az bede mogl sprzedac xD. Po prostu pytalem z ciekawosci
Komentarz usunięty przez autora
Anyone who sends BNB will receive in