Wpis z mikrobloga

@Seniorita: ten stream pokazuje fajnie jak w TV tworzą wizerunek uczestników: na streamie widać ze Krystian jest mega za Basia i planuje jak wszystko połączyć po programie, tak samo ta kłótnia była dziwnie pokazana na jego niekorzyść. Z Baśki robią prawie święta podczas gdy ona trochę ciągnie 2 sroki za ogon i robią z Krzysiem maślane oczy do siebie. Jeszcze pokazali jak Krystian i Bibi mowia Baśce ze Luiza jest następna
@Lolek1011: Mam Playera od piątku i szczerze to nie mam pojęcia jak znaleźć stream. Czy on się w pojawia w konkretnych godzinach? Można go np. obejrzeć sobie wieczorem czy tylko w nocy? Na żywo to nie jest więc czy można to zwyczajnie gdzieś zobaczyć kiedy się chce? I przede wszystkim- gdzie to jest?...
@Joanna_Maria_W: powiem szczerze ze ja nie wiem jak to dziala i kiedy puszczaja co, ogladalam to moze z 3 razy i 2 razy byly totalne nudy a wczoraj trafilam na same smaczki. Trzeba wejsc w zakladke Kanaly TV i tam prawie na koncu jest Hotel Paradise. Wiecej juz nie ogladam bo wciaga i juz zasypiam nad kompem w pracy zdalnej - ostrzegam. Ale serio to co puszczaja w TV to jest
@mystery_26: Mam to samo - Krystian bardzo zyskuje na tych stream'ach - jest 100% szczery z Basia - nie obiecuje jej nie wiadomo czego tylko mowi otwarcie ze bedzie staral sie pogodzic zwiazek z imprezami. I tak strasznie sie cieszyl jak Basia wrocila ze chyba go az te emocje przytloczyly. To jak jej tlumaczyl czemu byl zazdrosny bylo naprawde pelne troski. Na Bibi i Simona w wyrku juz tez nie moge
@Lolek1011: tak jak się ogląda live to ewidentnie widać jak reżyserka manipuluje nimi co też powiedział Marcin ,,nie bajerujmy się wiemy że nie zawsze możemy tak działać jak chcemy '' czy jakoś tak ,to tłumaczy czemu ta wredota co nic nie wnosi tak oprócz tego że przez nią i PatOlę tyle fajnych ludzi wyleciało długo tam siedzi.
@Joanna_Maria_W właśnie! Dla mnie też byłoby to mega dziwne żeby tak szybko wskoczyła w związek z innym uczestnikiem. Ja tam mam nadzieję, że są razem z Krystianem. Może nie ma jakiegoś łatwego charakteru, ale po wczorajszym streamie ma u mnie wielkiego plusa za swoje podejście. Nie obejmuje jej nie wiadomo czego, tłumaczy bardzo logicznie swoje obawy. Za to Krzysiek wydaje się strasznie śliskim typem i jeśli Baśka jest z nim to może
@Bb_2019: Krzysiek mowi to co ona chce uslyszec i jej strasznie slodzi. Jak taki wspanialy to czemu jest ciagle sam... zaloze sie ze takie sielanki jakie obiecuje sa tylko na poczatku a potem wychodzi jego "prawdziwe ja". Krystian moze i czasem przesadza ale jest soba i nic nie udaje, a ciezki charakterek zawsze mozna troche utemperowac ( ͡° ͜ʖ ͡°)