Aktywne Wpisy
Odwiertnik +142
Hirosy trójeczka jedzonko wódeczka, czego chcieć więcej
kamil150794 +70
Dziś mija 10 lat neetowania
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
Jako nastolatek czytałem te oto książkę która zrobiła na mnie niesamowite wrażenie a teraz patrząc z perspektywy lat widzę że dzieje się to samo, to samo co działo się w prenazistowskich Niemczech czy w presowieckiej rosii. Podział społeczeństwa na tych "lepszych" i "gorszych" na sznurów i wierzących w media.
LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ.
NIE MA LEWICY ANI PRAWICY JEST SPOŁECZEŃSTWO KTÓRE JEST NISZCZONE PRZEZ TYCH PSEUDO RZĄDZĄCYCH.
@Parkinson: xD ja wam proponuje inne hasło bo to już wzbudza automatyczny śmiech.
@Parkinson: Ale warunki w presowieckiej Rosji i prenazistowskich Niemczech były kompletnie inne.
@Jarkendarion: Jak to, Niemcy ominęły reformy liberalizmu? Przecież Niemcy były niesamowicie zindustrializowanym krajem z dość rozwiniętym i prężnym kapitalizmem, no i do czasu dojśćia Hitlera do władzy tam była właśnie liberalna demokracja, dosłownie Republika Weimarska była takim krajem. Nawet Marks był z Niemiec i opisując kapitalizm, opisywał ten Brytyjski i ten Niemiecki.