Aktywne Wpisy
lansvans +73
Trójkskok w nowoczesność, czyli rebranding PKP w barwy Deutsche Bahn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cpk #pkp #ko #bekazlewactwa
#cpk #pkp #ko #bekazlewactwa
mirko_anonim +24
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
- większa moc (12 vs 9 tflp)
- szybszy SSD (poza tym pojemność w ps5 to 600 GB XDD, Xbox ma ponad 800)
- natywne 4K (w ps5 upskalowanie do wyższych rozdzielczości, standardowe jest jednak 1080p. Najśmieszniejsze jest to ze producent na opakowaniu dał napis 8K XDDD jak to nawet 4K nie ma, żenada)
- gamepass (ps now nie działa w Polsce i nigdy nie będzie, w zamian tego video pass z dwoma starociami XDD)
- nadchodzące duże ekskluzywne tytuły (stalker jak i masa innych)
- prawdopodobna kolaboracja z nintendo (Sony nawiązało jedynie współpracę z discordem i tym się tak szczycili co poniektórzy ze dostaniecie opcje grupowego czatu, przypomnę tylko ze Xbox ma własna opcje konfiguracji czatu bez potrzeby korzystania z jakiś programów zewnętrznych)
- wyglad konsoli (ps5 jak odświeżacz z aliexpress)
#xbox #ps5
Xbox ma około 2,4 GB/s bez kompresji w ps 5 5 gb/s bez kompresji.
większa moc (12 vs 9 tflp)
Klamstwo, ale to juz wiesz.
szybszy SSD (poza tym pojemność w ps5 to 600 GB XDD, Xbox ma ponad 800)
No patrz, a taki Control Ultimate Edition zajmowal mniej miejsca:
https://segmentnext.com/2021/02/05/ps5-compression-control-ultimate-edition/
natywne 4K (w ps5 upskalowanie do wyższych rozdzielczości, standardowe jest jednak 1080p. Najśmieszniejsze jest to ze producent na opakowaniu dał napis 8K XDDD jak to nawet 4K nie ma, żenada)
Mocniejsza konsola obsluguje
Po prostu bądźmy rzetelni.
ZE CO? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Z tymi sejwami to nie wiem o co ci chodzi, ja mam ps plusa i w pendrajwy nie musze sie bawic.
@PhilSpencer_king: napisalem w PIERWSZA CZESC, a nie Moralesa. Proponuje czytac ze zrozumieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PhilSpencer_king: czyli jakie? Takie co wyjdą też na PC?