Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ETplayer: Trzeba poprawić referencje kanałów (ustawiając referencje kanałów na takie same, jak ich odpowiedniki nadające satelitarnie lub naziemnie EPG samo się "podepnie" pod te kanały) i/lub odpowiednio skonfigurować plugin pobierający EPG (ustawić źródło pobierania EPG i ewentualnie zdefiniować własne referencje kanałów, jeśli potrzeba).

EPG to te - jak to nazwałeś - opisy.
  • Odpowiedz
  • 0
@NicVan2010: Sygnał jest ok, prawie 100
@Miecz12: niee źródło dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mp107: Właśnie nie wiem zabardzo o jakie referencje ci chodzi xd Ogolnie to mam tam w pluginach opcje pobierania listy kanałów. Jest kilka jak ze screena dostępnych i w sumie naprawia to mój problem ale zmienia kolejność programów według listy cyfrowego Polsatu. Mamuśka od X lat przyzwyczajona do
ETplayer - @NicVan2010: Sygnał jest ok, prawie 100
@Miecz12: niee źródło dobre ( ͡° ͜...

źródło: comment_1619879441E11hj68QmpaaqrAQ7zZs8d.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@ETplayer: Jeśli to kanały z TV satelitarnej i nie ma na nich EPG to jest to raczej kwestia konfiguracji dobrego źródła we wtyczce odpowiedzialnej za EPG. Lub tego, że EPG nie jest dostępne ani na satelicie, ani przez Internet (choć TVN, TVN 7 mają EPG i tu i tam, więc to taka sytuacja wystąpiłaby raczej do innych, na pewno mniej popularnych kanałów).

Mamuśka od X lat przyzwyczajona do innej kolejności,
  • Odpowiedz
@ETplayer: cyt sygnał jest ok, prawie 100%' to pewnie patrzysz według dekodera? Podłącz inny dekoder i będzie pokazywać 60%, a jeszcze inny 80%.. sygnał sprawdza się według db najlepiej miernikiem...
  • Odpowiedz