Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Witam wszystkich, mam pytanie do ludzi siedzących na giełdzie bitbay. Ogólnie miesiąc temu zacząłem zabawę z kryptowalutami. Przejrzałem większość projektów z tej giełdy I widzę że słupki w skali roku poszły kilkaset procent nawet. I teraz pytanie czy robi ktoś tak że dokupuje co np miesiąc jakieś krypto waluty i trzymacie czy jakieś macie pomysły. Może się ktoś podzieli jak sensownie inwestować z budżetem powiedzmy 500 zł miesięcznie. I czy wypłacał ktoś już kaskę z bitbay.
#kryptowaluty #bitcoin #bitbay

Za wszystkiej odpowiedzi dziękuję, pozdrawiam
  • 6
@nativictor ja kupiłem swoje pierwsze crypto jakieś 2 tygodnie temu i robię tak: szukam informacji co może wystrzelić do góry, patrzę na słupki i je analizuje i na tej podstawie sprzedaje drogo i kupuje na dołku. Krypto niestety #!$%@? pewna losowość i nie zawsze trafisz. Narazie z 80zeta zrobiłem w tydzień 110zl. Teraz wpłaciłem sobie tysiaka i będę próbował coś z większym budrzetem, kupiłem parę książek bo jak to się mówi learn
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Silvan01: no i dzięki za odpowiedź, można normalnie i nie trzeba być bucem :) na razie wpłaciłem w celu hodl, ale właśnie tak myślę jak ty, pohandlować kupując w dołku i sprzedawać jak podrośnie
@nativictor takie granie na shortach jest stresujące i musisz cały czas trzymać rękę na pulsie a najczęściej coś się odwali o 5 rano jak śpisz i budzisz się ze stratą, zajebisty początek dnia. Możesz kupić sobie btc czy eth i liczyć na to że utrzyma tendencje wzrostową i za kilka lat wypłacisz z dużym zyskiem. Sa tez wyznawcy ripple którzy też mają swoje argumenty.