Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@addicted44: Tak naprawdę nie widadomo. Obstawiam że teściowa-gwiazda nie mogła znieść odsunięcia na drugi plan przy żonie i dziecku i systematycznie #!$%@?ła syna w oczach żony (jak podczas tej rozmowy w programie), a jak synowa próbowała ją trochę odsunąć to przedstawiała ją jako despotkę - ale to tylko moje przypuszczenia biorąc pod uwagę jakie relacje między nimi widać w programie.

Oliwia nie komentuje nic, Łukasz najpierw próbował swoje konto na IG
źródło: comment_16198596070Po1LvzymkRoX1f0SkRqGH.jpg
@caramilla: To chyba jakiś filtr rozmazujący - takich używa się zazwyczaj do odmłodzenia i ukrycia zmarszczek. Tańczyła z welonem, jeśli dobrze pamiętam, do "Żono moja, serce moje" w ramach promowania się na nowym sezonie. Aż zrobiłam screena bo nie wierzyłam własnym oczom - co ja pacze...
@Dewasta: to jest już chyba jakiś rodzaj zaburzenia percepcji, bo wierzyć mi się nie chce, że jakaś matka 50+ jednego z dawnych uczestników tańczy w welonie jako zapowiedź kolejnego sezonu NAWET BEZ JEJ SYNA. Czy to można gdzieś zobaczyć, czy było na żywo i zniknęło?
@Dewasta: mówisz? może i racja, ona się pewnie cieszy bez względu na to, jak o niej mówią, byle mówili. Trzeba się trzymać zasady "stop making stupid people famous". A w jej przypadku nie tylko stupid ()