Wpis z mikrobloga

No elo, co tam ziomalki i ziomale? Na szybko opinie i przypuszczenie na podstawie ostatnich dni. Kara to mityczna szara myszka opakowana w high-endowy szyk, grację i młodzieńczy urok. Bomba, nie spermię, broń Boże, ale fajny powiem świeżości na to na coraz bardziej zblazowane (choć po wykluczeniu Olki trochę to spowolniło) towarzystwo wynudzonych dziewczyn. Jedna Ewka wiosny nie czyni, a Kornelia od zawsze wydawała mi się mało ciekawa, potrafiła po prostu dobrze przegadać swoje braki, ale ogólnie nic specjalnego. Nathalka niezła manipulantka, nowa wybrała Marcina, to już ryk, płacz i wyznanie, że jej zależy, bo wie, że Kara podniosła poprzeczkę na tyle, że niestety żadna z dziewczyn nie może jej przeskoczyć. Na koniec mój ulubiony motyw i wizja, która staje się od paru chwil moim obsesyjnym pragnieniem (po obejrzeniu traileru kolejnego odcinka) - już pal licho, niech Marcin odpula Karę, ale plot twist: Simon jest pod coraz większym urokiem Białorusinki, rzeczywiście w pewnym momencie puszczają hamulce, poddaje się tej chwili bez zastanowienia i dochodzi do jakiegoś delikatnego zbliżenia. Jest w sumie pokazane, że Bibi w następnym odcinku płacze, więc wierzę, że coś będzie na rzeczy; że Simon dostrzeże, że będąc dwupaszportowym gigaczadem może stworzyć bardziej egzotyczny i interkontynentalny związek, niż tylko relację z naburmuszoną, zmęczoną życiem i przesiąkniętą polską mentalnością Bibi. Kochani, o czym my w ogóle dyskutujemy? Nie ta liga.

PS a tak po ludzku i po prostu, to chciałbym powrotu Basi, wygrania przez nią programu z Krystianem i zakończenia w końcu tej feralnej edycji HP.

#hotelparadise
Pobierz metalfacee - No elo, co tam ziomalki i ziomale? Na szybko opinie i przypuszczenie na ...
źródło: comment_1619599012IH1ZgF6YKeuXFeRxcgsobM.jpg
  • 31
@pansterydziasz: no steryd generalnie ci powiem ze np jesli chodzi o wyglad to uroda slowianska u mezczyzn totalnie mi sie nie podoba, to sie sprawdza u kobiet ale taki chlop to nie w moim guscie. Mi sie podobaja takie twarze jak u Krzysia np ale u nas malo takich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Superschaboszczak: bibi jest bardzo ladna dziewczyna, nawet jak przybrala to widac ze ma sliczna buzie. Kara nie przecze ze jest urodziwa ale nie uwazam ze az tak zeby sie nad nia spuszczac. Widzialam dziewczyny o podobnej urodzie do niej wiec nie robi to na mnie wrazenia. A moja najwieksza miloscia pozostanie Klaudia el Dursi ( ʖ̯)
@deyna123: ja to wszedzie widze gloryfikacje Bachy, a ta chwile byla z Krystianem a mialam wrazenie, ze ogladam stare malzenstwo. Wbila ta Patrycja i wybrala Krystiana do pary, to Bacha jaka awanture #!$%@? i byla dla typiary chamska non stop, Krystian caly nadasany chodzil, juz pomijam fakt ze sama Patrycji nie polubilam, to zrobili drame o nic. Nie wyobrazam sobie takich szopek w relacji BB i Sajmona oraz Nath i Marcina.
@ribuk: no ja naprawde nie jestem w stanie zrozumiec jej fenomenu. Jest to dla mnie zagadka bo jak dla mnie nic ciekawego nie wnosila do tego programu. Poprostu Polacy kochaja nudne, szare myszki. Jesli ona wygra ten program wracajac pod sam koniec to jebne