Aktywne Wpisy
Grooveer +216
Onuce już się odpaliły 😀 Wstyd mi, że przez jakiś czas byłem w tym samym obozie, bo się pogubiłem.
#wojna #ukraina #rosja #ruskapropaganda #wykop
#wojna #ukraina #rosja #ruskapropaganda #wykop
Davvs +39
Jest wyczekiwana analiza eksperta teraz wystarczy tylko odwrócić. A więc Ukraina w tym roku rozwali most Krymski i wykona udaną operację na Zaporożu a ruskie larwy może posuną się o dwie wiochy na Donbasie ( ͡° ͜ʖ ͡°) #wojna #ukraina #russiahateclub
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#czytniki #czytnik #ebook
#czytnikiebook
@ablok: pdfy się nie nadają na czytniki :P
W zeszłym tygodniu też były używki/zwroty najpopularniejszego modelu z rodziny Kindle, czyli Kindle Paperwhite 4 (za ok. 285-440 PLN). Trzeba sprawdzać pod podanym wyżej linkiem.
Ogólnie marki
@Kryspin013: haha, właśnie mówiłem, że się kompletnie nie znam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cyfranek: a co uważasz o OnyxBoox? Np. Nova 3? Ew jaki inny 7.8 cala byś polecał? PocketBook InkPad 3 Pro wydaje się świetny, ale brak USB-C nie mogę zdzierżyć w 2021 roku...
Ogólnie to jaką masz opinie na temat czytników 6 vs 7.8 cala?
Co do tego rozmiaru czytnika to głównie czytanie w domu (przez 85% czasu) Na chwilę obecną mam PW4 i zastanawiam się czy warto zmienić na większy dla lepszego komfortu czytania (+np podświetlania o barwie pomarańczowej)
Co do innych marek, to tak większy Kobo (np. Kobo Forma) czy Kindle Oasis 3 to jest jest inna jakość. Obydwa mają też
W takim razie przyjrzę się Kobo Forma, InkPad 3. Oasis jest kuszący, ale wolałbym lepsze wsparcie Legimi niż podłączanie czytnika do kompa raz na miesiąc w celu synchronizacji.
Kobo Forma widzę, że chyba nie ma Legimi? :( W takim razie faworytem zostanie InkPad 3 chociaż nie ma płaskiego frontu :/ No cóż, idealnego nie znajdę, ale jeszcze poczytam i coś wybiorę ;)