Witam zainteresowanych mireczków #refinable #shitcoin, szcunek dla tych, którzy nie muszą czekać na pankakeswap, bo byli whitelisted na polkastarter...
Kciuki trzymane, szczególnie w początkowej fazie, w której mam nadzieję, że Mr Beast mocno zaangażuje się w budowanie hype ;)
Na pewno zachęcam do upewniania się odnośnie wiarygodności źródeł - jest już sporo scamerskich grup, które będą podawać błędne adresy kontraktów (ten długi ciąg liczb wpisywany w pankakeswap), aby naciągnięci nie kupowali legit cointa, tylko przelewali im kasę ;)
@kulekownz jesteś kochany! A jest szans na ten presale jeszcze się złapać? Ja też wchodzę tylko nie wiem czy przez Polke czy pankejka muszę to obczaic. Póki co w robocie od rana do nocy i czasu nie ma ale ten projekt mi się mega widzi tymbardziej że w Dev team jest gościu co stellara robił
@KolecKuktasa: Zrobiłem swój research i wychodzi na to, że polkastarter raz na jakiś czas robi pewnego rodzaju loterię - będę próbować w przyszłości się załapać.
Odnośnie Refinable: no właśnie team, jak na moje oko wygląda bardzo solid, hype powinien być również solid, jak na #shitcoin wygląda na elegancki potencjał.
Jeżeli będziesz w pracy, to może zorganiizuj sobie przerwę pomiędzy 15:55 a 16:05 i albo się załapiesz na zakup
@KolecKuktasa Jeżeli nie jesteś whitelisted, to i tak nie kupisz na polkastarter. Pamiętajmy również, że jest tam maksymalna kwota inwestycji na poziomie 180$, co jest niczym dla normalnych inwestorów.
Pełna dyskoteka zacznie się dopiero na pankakeswap. Na początku są spore szanse na to, że kurs mocno wystrzeli, a jeżeli będzie solidna korekta... nikt nie przewidzi tego, co się wydarzy.
Swój plan na zakup nieco zmodyfikowałem i będę celować z zakupem w
@spunik przygotuj BNB, po 15:00 można zacząć sprawdzać Twitter'a/telegram
Co mogę powiedzieć. Na pewno warto uważać na cenę, ponieważ przy dużej ilości zakupów na otwarciu, cena pójdzie w górę (tylko cholera wie, jak bardzo).
Zatem z jednej strony koniecznie trzeba być czujnym w stosunku do faktycznej ceny swojego zakupu na pankake.
@kulekownz: Ja wiem że to gdzieś było mógł byś opisać jak przenieś te bnb z binance na pankkeka, albo który portfel wybrać trochę to zakręcone na razie dla.mnie
Kciuki trzymane, szczególnie w początkowej fazie, w której mam nadzieję, że Mr Beast mocno zaangażuje się w budowanie hype ;)
Cena na start to 0.33$, ale tam może być spora winda na poczatku więc pewnie ciężko będzie kupić w tej cenie
A potem, jak to z shitcoinami, albo w górę, albo w dół ;)
Na pewno zachęcam do upewniania się odnośnie wiarygodności źródeł - jest już sporo scamerskich grup, które będą podawać błędne adresy kontraktów (ten długi ciąg liczb wpisywany w pankakeswap), aby naciągnięci nie kupowali legit cointa, tylko przelewali im kasę ;)
Link do twitter'a Refinable: https://twitter.com/refinableapp
Link do
Komentarz usunięty przez autora
Odnośnie Refinable: no właśnie team, jak na moje oko wygląda bardzo solid, hype powinien być również solid, jak na #shitcoin wygląda na elegancki potencjał.
Jeżeli będziesz w pracy, to może zorganiizuj sobie przerwę pomiędzy 15:55 a 16:05 i albo się załapiesz na zakup
Pełna dyskoteka zacznie się dopiero na pankakeswap. Na początku są spore szanse na to, że kurs mocno wystrzeli, a jeżeli będzie solidna korekta... nikt nie przewidzi tego, co się wydarzy.
Swój plan na zakup nieco zmodyfikowałem i będę celować z zakupem w
Komentarz usunięty przez autora
Musisz posiadać 3000 $Pole, aktualnie po 2.67 i dopierro wtedy bierzesz udział w loterii. Raz na jakiś czas się to pojawia
Co mogę powiedzieć. Na pewno warto uważać na cenę, ponieważ przy dużej ilości zakupów na otwarciu, cena pójdzie w górę (tylko cholera wie, jak bardzo).
Zatem z jednej strony koniecznie trzeba być czujnym w stosunku do faktycznej ceny swojego zakupu na pankake.