Wczoraj ponad 15 stopni, a niektóre barany w parku chodzą w maseczkach. To już naprawdę trzeba mieć nasrane w bani, założę się, że połowa spacerujących nawet nie wie, że ich pany nie nakazują im noszenia maseczki w tym miejscu xD #koronawirus
@Nikic21: idioci, jeszcze będą się srac że ty nie masz maseczki, a jak na następny dzień wejdzie rozporządzenie że nie trzeba to grzecznie jak baranki ściągną. Chociaż może lepiej żeby nosili cały rok, raz że nie straszą swoimi brzydkimi mordami to po drugie będzie widać że ma się do czynienia z niemyslacymi samodzielnie debilami
@Krtb: Już dawno rozkminione, że ci wszyscy covidioci sami chętnie rzuciliby w #!$%@? te szmaty, ale że się boją mandatu bądź konfrontacji z kowidianami, to chcą za wszelką cenę sprowadzić innych do swojego poziomu konformisty i tchórza. Brak maski na mojej twarzy jest dla nich jak wyrzut i ten #!$%@? obracają z bezradności przeciwko mnie.
@Nikic21 ci ludzie to naprawdę #!$%@? są. Wiedza, że nie uznajesz żadnych chorób zakaźnych i cały ten wirus to w ogóle ściema to specjalnie zakładają maski żeby Cię zdenerwować. Tfu na nich.
@Nikic21: Sam nie noszę maseczki, ale wcale się nie dziwię ludziom którzy je noszą, bo w większości są po prostu zastraszeni. Gdyby nie propaganda z tv o mandatach, zaostrzeniu działań milicji w sprawie osób które 'łamią' obostrzenia, strasznie karami od sanepidu, no i najważniejsze, aktywne (oczywiście bezprawne) działania psów, to podejrzewam że 90% tych osób już dawno miałoby to w dupie, a w maseczkach chodziłby tylko betonowe dziady
@VeXes: A niech sobie je noszą nawet w lesie jak nikogo nie ma, ale po co jak im nawet mandat nie grozi? Skoro tak się boją to ja nie wiem jak oni chodzą do sklepu czy pracy. Przecież na ich miejscu to bym z domu nie wychodził, a jeśli już to w kombinezonie. To jest totalnie zidiocenie.
@Nikic21: Te maseczki w lasach i parkach pokazują tylko na jaką skalę ludzie są #!$%@? i jak trzeba być ostrożnym dobierając znajomych i kolegów, dla tego mam tylko kilku XD
@Nikic21: no nie wie i dziwi Cię to? Przecież PiS zrobił taki burdel informacyjny, że nie da się za tym nadążyć. Ja olewam już co nowego mówią na konferencjach i sprawdzam przed wyjściem co mi jaśnie wielmożni złodzieje narodowi pozwalają robić, a czego nie. Szkoda już mojego zdrowia psychicznego na słuchanie ich bzdur bez podstaw naukowych (sami przyznali że za wprowadzaniem obostrzeń nie stoją żadne badania).
#koronawirus
Komentarz usunięty przez moderatora
Trzeba mieć nasrane we łbie, żeby dziennie wypisywać 150 takich wpisów