Aktywne Wpisy

raul7788 +297

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie

Render z wczoraj dla uwagi.
#blender #grafikakomputerowa #grafika #grafika3d
źródło: comment_1618777522euXL9Pl0UqnFD6RMLDXKzf.jpg
PobierzDziękuwa <3
Ile taki render trwał? Czy zgarnięte z eevee: view/render image, wg ustawień rozdzielczości, wtedy robi przepróbkowanie na większe w 1s+ w kilka K.
@To_Masz111 Cycle
@Trewor Kolo 3,5h. 512 próbek, 128 bounces.
Lubię wysokie rozdzielczości. Z resztą, testowałem jak się Blender zachowuje z naprawdę dużymi obrazkami.
Z resztą, mi to nie robiło, bo renderowało się jak spałem xD
Chciałem zobaczyć stabilność blendera, i jak sobie radzi denoiser przy takich rozdzielczościach.
Albedo i normal mapa nie renderuje się długo, więc zmniejszając ilość próbek znacząco, wciąż możesz więcej detalu uzyskać z denoisera. Zamiast robić 2000 próbek w FHD możesz dać 200 w 10k, a jakość obrazka i tak będzie znacznie, znacznie wyższa. Bo denoiser ma informacje co, gdzie i jak.
Mogę to rozrysować w formie obrazkowej, w roli głównej latające wiaderko jako narrator.