Aktywne Wpisy
brh4life +691
UDAŁO SIĘ!
Zbudowałem wehikuł czasu! Piszę do was z 2030r, na dowód wrzucam screena z głównej!
Zbudowałem wehikuł czasu! Piszę do was z 2030r, na dowód wrzucam screena z głównej!
Maurelius +1017
48% marży XDDD was deweloperuchów to nie powinno się regulować, tylko #!$%@? rozkułaczyć, złodzieje zasrani
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Komentarz usunięty przez moderatora
Dzięki Mirek za fajny przekaz ;-)
Szkoda nerwów na kasę samoobsługową, bo góry traktuje cię jak oszusta i złodzieja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Biedronka ma najgorszą kasę samoobsługową ze wszystkich sieci, w żadnej innej nie jesteś z góry traktowany jak złodziej jak masz powyżej 10 produktów.
@rozpendzonyjerz:
- ludzie z większymi zakupami
- ludzie kupujący alkohol/papierosy (wymaga zatwierdzenia)
- ludzie kupujący kilka rodzajów pieczywa, warzyw,
@rozpendzonyjerz: ale wiesz typie, że alkohol to nie tylko najtańsza wóda, ale też na przykład wino, które często jest nieodzowną częścią obiadu/ kolacji? xD i jestem też prawie pewnie, że np. piwo bezalkoholowe też musi być zatwierdzone
Kup w biedrze 5 rodzajów bułek po kilka sztuk to zawołasz kasjerkę 5 razy, bo bułka ma na sztywno ustawione np. 80g i zważy 5 bułek. Będzie 425g - ponad normę i będziesz miał zablokowaną wagę. Pieczywo ma wagę "orientacyjną/uśrednioną", a kasa liczy na sztywno.
Przy rzeczach typu pieczywo, warzywa itp. te kasy bardzo często i tak każą ci czekać na obsługę, bo coś im się nie podoba.