Wpis z mikrobloga

Plusujcie kasjerki z Biedronek, Lidli i innych supermarketów. Kobiety-terminatory, niezniszczalne bestie Swaroga, chodzące uosobienie dezynfekcji. Jakoś nie ma wśród nich pomoru, sklepy sa otwarte i wszystko w tzipe. Pewnie mogłyby pić wodę z Gangesu litrami i nic by im nie było #koronawirus #bekazpisu #covid
kmiocinio - Plusujcie kasjerki z Biedronek, Lidli i innych supermarketów. Kobiety-ter...

źródło: comment_1618561165QxHnjECBns5k9CshQC1QIi.jpg

Pobierz
  • 132
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rozpendzonyjerz: akurat teraz w biedrze są najgorsze kasy samoobsługowe, co chwilę coś się zacinają, a to źle odczyta wagę produktu itp, a osoba odpowiedzialna za opiekę nad kasami jednocześnie siedzi na kasie tradycyjnej i obsługuje sznureczek emerytów przez co czeka się długo aż wykasuje błędy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@rozpendzonyjerz: Jak kupujesz więcej niż 5 produktów, to niestety bez kasjerki się nie obędzie. Te kasy się blokują jak masz alkohol (potwierdzeni pełnoletności), przy pieczywie (waga się nie zgadza) i jak masz dużo produktów to też będzie się blokować, bo waga będzie się dopatrywać niezgodności łącznej wagi.
Szkoda nerwów na kasę samoobsługową, bo góry traktuje cię jak oszusta i złodzieja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rozpendzonyjerz: Sam jesteś małolatem, który jedyne zakupy w biedrze to cola i chipsy.
Biedronka ma najgorszą kasę samoobsługową ze wszystkich sieci, w żadnej innej nie jesteś z góry traktowany jak złodziej jak masz powyżej 10 produktów.
  • Odpowiedz
@kmiocinio: Może po prostu osoby z chorobami współistniejącymi i starsze nie zostają kasjerkami, bo nie chcą się narażać na tłumy ludzi? ( ͟ل͜)
  • Odpowiedz
wystarczy nie być menelem i ten problem się nie pojawia

@rozpendzonyjerz: ale wiesz typie, że alkohol to nie tylko najtańsza wóda, ale też na przykład wino, które często jest nieodzowną częścią obiadu/ kolacji? xD i jestem też prawie pewnie, że np. piwo bezalkoholowe też musi być zatwierdzone
  • Odpowiedz
@rozpendzonyjerz: jesteś zwykłym trolem

Kup w biedrze 5 rodzajów bułek po kilka sztuk to zawołasz kasjerkę 5 razy, bo bułka ma na sztywno ustawione np. 80g i zważy 5 bułek. Będzie 425g - ponad normę i będziesz miał zablokowaną wagę. Pieczywo ma wagę "orientacyjną/uśrednioną", a kasa liczy na sztywno.
  • Odpowiedz
@rozpendzonyjerz: Taaa, kiedyś próbowałem dodać w ten sposób plecak zamiast siatki, to jeszcze mnie próbowali opierdzielić, że to nie jest siatka... Nie wiedziałem, że każdy kupujący alkohol na wieczór ze znajomymi albo wino do kolacji z partnerem/partnerką jest menelem...
Przy rzeczach typu pieczywo, warzywa itp. te kasy bardzo często i tak każą ci czekać na obsługę, bo coś im się nie podoba.
  • Odpowiedz