Wpis z mikrobloga

Niestety w z tą edycją nie jestem na bieżąco , nie śledzę tagu. Zerknęłam kiedyś na ten fake stream i ta cała "rozbieżnooka"mówiła że była z Hubertem , pomyślałam o Janczaku , odpowiedzialnym jak zwykle za castingi.Wrzuciłam w google i wyskoczyła mi fotka z jego urodzin , która sama tu kiedyś wrzuciłam.Serio kur.a serio?
#hotelparadise
Pobierz Allaska - Niestety w z tą edycją nie jestem na bieżąco , nie śledzę tagu. Zerknęłam k...
źródło: comment_16184984829W3VtnFp1RL2Rch02zSXK6.jpg
  • 22
@PoleDancerka: Hubert nie tylko odpowiada za castingi ,cały czas tam jest na planie, Klaudia go często pokazuje.Dlatego "Rozbieżnooka" taka pewna siebie , do tego otwarcie mówi że znajomi powinni trzymać się razem a nie tak jak w 1 edycji Szymon, Wiola , Dziarski nie wspierali się.Do tego w mediach cicho o tych castingach po znajomych , tylko o Gilon trąbili.
@Bb_2019: Nie obserwowałam nigdy Huberta , tylko zerkałam kiedyś na foty .Teraz ma konto prywatne więc nie będę mu nabijać followersów. W pierwszej edycji był jeszcze Szymon Reich z paczki Huberta , pewnie o wielu nie wiemy jak np Marietta, która weszła do programu bez castingu i dziwnym trafem mieszkała bardzo blisko Violi,najlepszej psiapsi Huberta, przypadek? Violi psiapsi to też Sonia, ktoś tam kiedyś tez z urodzin coś wrzucił.