Czy któryś z Mirków zakupił najnowszy wynalazek POCO F3? Mnie się udało za 1399 i jestem mega zadowolony. Bajeczka za takie pieniądze. Przesiadłem się z OnePlusa 6T i skok wydajnościowy jak na razie kosmiczny.
@jmuhha: ile dałaś? Wersja 8 czy 6? Masz jakieś problemy z wyświetlaczem? U mnie na szarym tle widać zielony prześwit. Mimo wszystko za 1400 zł jestem zadowolony. Może zwrócę z tytułu rękojmi, ale ponoć mają to naprawić w aktualizacji w co wątpię - raczej po prostu zmienią kolorystykę w trybie ciemnym - bo to problem sprzętowy, Huawei też kiedyś miał taki problem.
@Djoki: @jmuhha @Zabi96 @tadocrostu Jak tam wrażenia po 2 latach? Zastanawiam się nad zmianą z POCO F1 na POCO F3, bo do kupienia jest w fajnej cenie (1150 zł), ale no leżak 1.5 roczny. Nie wiem czy warto dopłacić te ok. 500 zł do POCO F5 :P
@becvvv Ja swojego F3 oddałem w ciągu 14 dni, Nie pakowałbym się w ten telefon patrząc na politykę aktualizacji Xiaomi. Na pepperze widziałem jakieś promki na F5 i F5 Pro i imo warto nawet dopłacić
#xiaomi #poco #oneplus
Jest fajny, lekki, i cienki to plus
Zobaczymy jak pójdą dalsze testy
ekran totalnie czarny
Komentarz usunięty przez autora
Poco f5 podobno fajny
Nie pakowałbym się w ten telefon patrząc na politykę aktualizacji Xiaomi.
Na pepperze widziałem jakieś promki na F5 i F5 Pro i imo warto nawet dopłacić
Ale tak to super teleofnik