Wpis z mikrobloga

Odzywaja sie w Tobie kompleksy bycia Polakiem.

@Voltix: mozliwe, nie przecze, bo osobiscie probuje walczyc z postrzeganiem polaka emigranta. Wlasnie z takiego obrazka.
Tam jest normalnie wszystko, te buty, spodnie, ten alkohol, parking. No takich ludzi to sie omija. Obojetnie czy to polska czy angielska patola.
@Voltix: No ale to nie wiem co próbujesz udowodnić. Ja w Polsce jak mieszkałem to koledzy już w 1 gimnazjum #!$%@? tanie wina na parkingach (niektórzy wcześniej, ale to mały %). Każdy kto kiedykolwiek był w Polsce wie jak wiele osób chleje w miejscach publicznych (dlatego starają się z tym walczyć przez mandaty).

W UK legalne jest picie na ulicy a i tak IMO zdecydowanie rzadsze zjawisko.
@italian15: Na duzej czesci osiedli jest zabronione. Tutaj nastolatkowie robia to samo, do tego jeszcze jaraja trawe 3x czesciej i cpaja paracetamol. Polacy maja takie kompleksy, ze mysla, ze patoligia na swiecie pochodzi z Polski xDD
@Voltix To teraz tylko weź pod uwagę, że na wyspach Polacy są największą mniejszością z czego bardzo duży procent to niestety patologia. Fakt, patusiarstwo w ogólnym słowa znaczeniu nie ma narodowości, ale gdy idę po Peak District i widzę głównie puszki po karpackim 9% i tyskim, to tak, jest to dla mnie powód do wstydu. Być może wypił je Bułgar, Rumun, czy nawet Holender, ale koniec końców to polska puszka i z
narwi - @Voltix To teraz tylko weź pod uwagę, że na wyspach Polacy są największą mnie...

źródło: comment_1618253433OC0bGHscd6eE0XOWZhprKW.jpg

Pobierz
@mielonkazdzika: nie no masakra to ludzi nie znac z ktorymi mozna sie napic, taka zgrzewka na 10 osob to malo, co ty tak sikasz jadem, niech sobie pija na zdrowie.
@Voltix: angole za to po 2 piwa na lep w pociagu i puste puszki na stole xD tez kiedys bylem mlody i pilem i nie czepiam bo wszedzie na swiecie to samo.