Wpis z mikrobloga

Rozwala mnie podejście wykopków ( choć w sumie to jest naturalne podejście każdej rasy mężczyzn ). Płacz po tym jak p0lki ruchają się z mokebe czy habibi o zdradzie rasy, podczas gdy ten feur czy #!$%@? go wie chwalił się swoimi podbojami w azji to nikt go nie oskarżał o zdradę rasy a wszyscy go poklepywali po pleckach. Azjatki cieszą się sporą popularnością na wykopie i o tym jak są lepsze od p0lek. A wiecie co jest najzabawniejsze ? Spójrzcie na perspektywę ajzatyckich przegrywów ( azjaci jak wiemy z perspektywy blackpilla mają najniższe smv ze wszystkich bo są najmniej męscy ), tam nienawidzą azjatek które spotykają się z białymi, podczas gdy podobnież podobają im się słowiańskie kobiety niektórym z nich i jest u nich całkiem spory pociąg do białych kobiet dla nich związek z blondynką o niebieskich oczach zbiera się same pochwały. Tak samo z czarnymi, hinduskimi, latynoskimi, arabskimi mężczyznami gdy ich kobiety spotykają się z spoza grupy społecznej to się #!$%@?, co nie ?

@LuckyStrike
@ama-japan
mogą powiedzieć coś więcej
#przegryw #azjatki #mokebe #kolorowaagitacja #blackpill
  • 16
  • Odpowiedz
@Lucider5: Dlaczego wymyślacie jakieś idiotyczne wytłumaczenia, zamiast po prostu przyznać, że nie podoba wam się rozwiązłość u kobiet bo nie? Nikt wam tego nie zabroni.
A ten wpis nawet nie jest o "ruchaniu dużo", tylko o ruchaniu przedstawiciela innej rasy
  • Odpowiedz
@zewimen no ale odnosił się też do ruchania dużo. I przedstawiłem już dlaczego tak jest. Z tego samego powodu dziewica jest gloryfikowana a prawiczki wyzywanie od nierobów
  • Odpowiedz
@Lucider5: Raczej z powodu tego, że dawniej nie było antykoncepcji i tak nam już zostało. Niektórzy mężczyźni też mają niski poziom trudności i nikt ich nie potępia, więc to nie ma nic do rzeczy. Tak jak napisał, to jest naturalne i nie musisz wymyślać usprawiedliwień dla swojego podejścia
  • Odpowiedz
@zewimen bo tak jak Ci napisałem, NIEKTÓRZY faceci maja łatwo, bo muszą coś sobą reprezentować. Za to każda kobieta ma łatwo, poza jakimiś schorowanymi brzydalami
  • Odpowiedz
@Lucider5: No ale co z tego, że ktoś ma łatwo? W innych dziedzinach życia to działa tak samo?
Załóżmy, że podobają mi się wysocy mężczyźni i zamiast przyznać, że tak po prostu jest wymyślam sobie usprawiedliwienia typu czuję się przy takich bezpiecznie, albo mogę założyć szpilki. Brzmi głupio?
  • Odpowiedz
@Lucider5: Wymówki z dupy dla usprawiedliwienia mojego stosunku do jakiejś cechy (w twoim przypadku zachowania) u płci przeciwnej. Co ci się nie podoba w moim porównaniu?
  • Odpowiedz
@zewimen: Poprostu kobiety są zasobami należącymi do mężczyzn rozumiesz ? Jak facet sobie zaliczy laske z innego kraju to będzie miał szacunek bo rozsiewa geny z naszego ,,ludu" xD To wszystko odbywa sie na poziomie podświadomym, i tak samo gdy laska dopuszcza sie stosunku z kimś z poza naszej społeczności, to mój umysł uznaje to za zdrade.
Ta teoria ma ręce i nogi prawda? Ludzie działają po części instynktownie. No i
  • Odpowiedz
@twojastaratopredator12 nigdy nie słyszałem aby ktoś w Japonii w taki sposób to ujmował. Są oczywiście skrajni nacjonaliści, którzy uważają Japończyków za nadludzi, rasę panów ale na co dzień wśród znajomych to gdy ktoś ma męża czy żonę niejaponkę to jest pełne uznanie, pewna może zazdrość. To już nie lata 70-te i młodzież jest totalnie inna, internet zrobił swoje, część dziewczyn nie chce męża Japończyka z korporacji, a woli zaryzykować z obcokrajowcem bo
  • Odpowiedz
@twojastaratopredator12 odnośnie niebieskookich blondynek to fetysz, Mount Everest dla dziadków 50+ którzy marzą o takiej "dziewczynie", bo żona jest Japonką. Potem przechwalają się między sobą, kupują kabrio aby jeździć razem na pokaz itp. Oj aż zbyt wielu znam takich.. Rosjanki są numer jeden potem Filipinki, te jeszcze dziadka takiego z kasy wyczyszczą ale z umiarem.
  • Odpowiedz