Można powiedzieć że ogrzewanie garażu zakończone. Instalacja zalana glikolem przetestowana szczelna. Piec ustawiony działa bez zarzutu. W trakcie testów okazało się że wbudowany zbiornik przeponowy jest uszkodzony i nie działa wiec zastosowałem zewnętrzny.
@rybeczka: jak oceniasz piec z Immergas? Tez niedługo będę stał przed wyborem i mój znajomy powiedział mi o tej firmie chociaz wcześniej jej nie znałem ;)
@dawidf: mam 3 sztuki takich pieców u siebie w domu mam nowy kondensat na mieszkaniu gdzie wynajmuję mam 10 lat i działa cały czas i teraz ten kupiłem za 500 do garażu
u mnie w domu prawie 200m2 430zł miesięcznie grzanie plus 300 litrów wody
Halo @Moderacja kiedy weźmiecie się za użytkowników, którzy szerzą rosyjską propagandę? Tak chętnie banujecie polskich patriotów gardzących rossyjskimi terrorystami, a pozwalacie na miękką propagandę serwowaną dzień w dzień. Pomogę wam udostępniając nicki tych ancymonków: @Grooveer @
Piec ustawiony działa bez zarzutu.
W trakcie testów okazało się że wbudowany zbiornik przeponowy jest uszkodzony i nie działa wiec zastosowałem zewnętrzny.
#majsterkowanie #remontujzwykopem #ogrzewanie
Komentarz usunięty przez autora
@rybeczka: gazem w garażu? Na bogato
Komentarz usunięty przez autora
@rybeczka: czemu? Co daje glikol w instalacji w porównaniu ze zwykłą wodą, prócz tego, że nie zamarznie w przypadku awarii ogrzewania?
Pokaż kocioł bez obudowy.
Oznaczenia ''E'' ''U'' na rysunku.
na mieszkaniu gdzie wynajmuję mam 10 lat i działa cały czas
i teraz ten kupiłem za 500 do garażu
u mnie w domu prawie 200m2 430zł miesięcznie grzanie plus 300 litrów wody