Aktywne Wpisy

Miesiąc temu skończyłem studia i jestem serio załamany rynkiem pracy w tym mieście. Przez całe liceum i 5 lat na uczelni kułem całki, rachunki różniczkowe, algorytmy i wzorce projektowe. Setki nieprzespanych nocy i mnóstwo stresu. I serio teraz mam zarabiać tyle co robol na taśmie albo karyna na kasie w biedronce?
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max

lololokoo +8
Gdzie dobrze żyje się w Polsce? Mieszkam w Warszawie i mam dosyć tego miasta, wszędzie tłok, pośpiech, beton. Chciałabym przenieść się do jakiegoś mniejszego miasta, gdzie jest sporo zieleni, niższe ceny mieszkań, ale też sporo miejsc pracy. Zastanawiałam się nad Łodzią(serio xd), Katowice? Może ktoś chce opisać jak tam żyje się w Katowicach? :) #przeprowadzka #katowice #lodz #praca #gdansk

Jak w tym NWO mają co niektórym zakazać wypisywania absolutnych pierdół to jestem jak najbardziej za. Oto ciekawe stwierdzenia, które przeczytałem na tym tagu:
- Rzekomo naukowe badania nie potwierdzają istnienia koronawirusa i w ogóle niczego z nim związanym. Po prostu go nie ma i tyle. Testy też są sfałszowane. Ludzie nie leżą w szpitalach. Każdy argument na zasadzie: ja nie widziałem, więc nie ma. Nie byłeś #!$%@? w Ciechocinku, to pewnie nie istnieje.
- Manipulowanie społeczeństwem żeby rzekomo nas zniewolić - pytam w jakim aspekcie? W interesie rządu jest chyba żeby ludziom żyło się w miarę OK, żeby wybrani nie musieli odejść od koryta - chyba, że szanowne szury przewidujecie, że i cała demokracja jebnie, bo tak Bill Gates chce.
Wymyślacie i czytacie te #!$%@? bzdety zamiast wziąć się za coś pożytecznego - naczynia umyć, siebie umyć, umówić sie na teleporadę z psychiatrą najlepiej...
#koronawirus
https://www.youtube.com/watch?v=qdeaVfDa5eU
Rządy totalitarne walczą z zasłanianiem twarzy od dziesiątek lat, bo to uniemożliwia identyfikację, teraz nagle okazuje się, że zasłanianie twarzy jest jakimś elementem totalitaryzmu, nie wiadomo za bardzo jakim, ale jest i już.
Ograniczenia miały trwać przez kolejne 20 lat, a tymczasem kraje, które się wyszczepiły, znoszą wszystkie ograniczenia i
W ogóle zauważyłem, że konfederaci mają tendencję do wierzenia w różne debilne teorie i wszędzie jakiś "spizeg" wietrzą, a najlepsza jest panika, bo ktoś ich śledzi/chce śledzić.. Tak ku*wa, Gatesa osobiście interesuje ile kromek z pasztetową dzisiaj wpier*oliłeś i to, że po sobie nie spłukałeś w kiblu...
@tomtom666: Przecież w Islamie kobiety noszą burkę, a mężczyźni brodę.