Wpis z mikrobloga

Błagam powiedzcie mi wielce oświeceni, bo ja prosty chłop i wierzę tylko w zabobony i czary. Jakim #!$%@? ta cała pandemia ma na celu wprowadzenie NWO i co ja w tym NWO nie będę mógł robić, bo ponoć będę w #!$%@?ę zniewolony.

Jak w tym NWO mają co niektórym zakazać wypisywania absolutnych pierdół to jestem jak najbardziej za. Oto ciekawe stwierdzenia, które przeczytałem na tym tagu:

- Rzekomo naukowe badania nie potwierdzają istnienia koronawirusa i w ogóle niczego z nim związanym. Po prostu go nie ma i tyle. Testy też są sfałszowane. Ludzie nie leżą w szpitalach. Każdy argument na zasadzie: ja nie widziałem, więc nie ma. Nie byłeś #!$%@? w Ciechocinku, to pewnie nie istnieje.

- Manipulowanie społeczeństwem żeby rzekomo nas zniewolić - pytam w jakim aspekcie? W interesie rządu jest chyba żeby ludziom żyło się w miarę OK, żeby wybrani nie musieli odejść od koryta - chyba, że szanowne szury przewidujecie, że i cała demokracja jebnie, bo tak Bill Gates chce.

Wymyślacie i czytacie te #!$%@? bzdety zamiast wziąć się za coś pożytecznego - naczynia umyć, siebie umyć, umówić sie na teleporadę z psychiatrą najlepiej...
#koronawirus
  • 7
  • Odpowiedz
@dodd: No posłuchałem i jaki to ma związek z tym co napisałem? Ja niestety nie mam tak bujnej wyobraźni jak wy szury więc musicie mi to wytłumaczyć.
  • Odpowiedz
@teewhou: ludy prymitywne zawsze szukały magicznych wyjaśnień. Piorun uderzył? Zeus się wkurzył, bo przecież nie że jakieś elektrony, widział kto elektron?

Rządy totalitarne walczą z zasłanianiem twarzy od dziesiątek lat, bo to uniemożliwia identyfikację, teraz nagle okazuje się, że zasłanianie twarzy jest jakimś elementem totalitaryzmu, nie wiadomo za bardzo jakim, ale jest i już.

Ograniczenia miały trwać przez kolejne 20 lat, a tymczasem kraje, które się wyszczepiły, znoszą wszystkie ograniczenia i
  • Odpowiedz
@teewhou: Zgadzam się w 100%

W ogóle zauważyłem, że konfederaci mają tendencję do wierzenia w różne debilne teorie i wszędzie jakiś "spizeg" wietrzą, a najlepsza jest panika, bo ktoś ich śledzi/chce śledzić.. Tak ku*wa, Gatesa osobiście interesuje ile kromek z pasztetową dzisiaj wpier*oliłeś i to, że po sobie nie spłukałeś w kiblu...
  • Odpowiedz