Aktywne Wpisy
forest23 +12
Czytam właśnie, że Madonna odpowiedziała na krytykę jej wyglądu jaka spadła na nią po gali Grammy. Jej ciało jej sprawa, ale zastanawiam się nad tym co powiedziała:
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",
Zdjęcia zostały wykonane aparatem z długim obiektywem i "zniekształciłyby twarz każdego" - podkreśliła.
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",
Van-der-Ledre +65
Nareszcie.. Po dotarciu do mojego punktu obserwacyjnego, cierpliwie czekałem. Był jasny błysk po czym pojawiło się to. Całkiem niedaleko, duża biała kula, po prostu się pojawiła. Potem zaczęła się szybko unosić i zmieniła kolor na zielony. Odleciała za wzgórza leśne i więcej jej nie widziałem. Wszystko to w całkowitej, grobowej ciszy, jaka panuje w lesie. Widząc to, miałem silne poczucie, że nie powinno mnie tu być. Nigdy z tak bliska tego nie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dzisiaj na parkingu ktoś uszkodził mi zderza. Nie znam się, ale na moje oko wygląda, że po prostu został złamany "klips", zderzak wyskoczył i się zaparł. Wystarczy wepchnąć zaparty klips czy nic to nie da? Wolę się upewnić przez próbą naprawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #mechanik #naprawa #samochody
@justanotherdude: Polo na pewno nie.
@SpokojnyPan: @justanotherdude: Audi, a dokładniej A3 sportback 2017r.
@ElementalX7: na trasie też zadziwiająco często je spotykam, częściej od S3 xD